|

Proiect CL aprobat: Policlinica spitalului trece în gestiunea primăriei pentru desfășurarea lucrărilor de modernizare

În şedinţa Consiliului Local Cugir din 29 martie a fost supus aprobării un proiect de hotărâre prin care clădirea policlinicii spitalului din localitate trece  în gestiunea contabilă a Primăriei Oraşului Cugir pe perioada de implementare a proiectului „Modernizarea şi echiparea ambulatoriului Spitalului Orăşenesc Cugir, judeţul Alba”. Imobilul rămâne în continuare în folosinţa gratuită a Spitalului Orăşenesc Cugir, cu plata cheltuielilor pentru utilităţi.

În luna martie a anul 2010, oraşul Cugir a depus spre finanţare proiectul „Modernizarea si echiparea ambulatoriului Spitalului Orăsenesc Cugir, judeţul Alba” în baza Programului Operational Regional 2007-2013, Axa prioritară 3 – „Îmbunătăţirea infrastructurii sociale”, Domeniul de intervenţie 3.1 Reabilitarea, modernizarea, echiparea infrastructurii serviciilor de sănătate. Obiectivul strategic al POR constă în sprijinirea unei dezvoltări economice, sociale, durabile şi echilibrate teritorial, a tuturor regiunilor României, potrivit nevoilor şi resurselor specifice, cu accent pe sprijinirea dezvoltării durabile a polilor urbani de creştere, îmbunătăţirea mediului de afaceri şi a infrastructurii de bază, pentru a face din regiunile României, în special cele mai slab dezvoltate, locuri atractive pentru investiţii.

Axa prioritară 3 – „Îmbunătăţirea infrastructurii sociale” vizează crearea premiselor necesare pentru asigurarea populaţiei cu servicii esenţiale, contribuind astfel la atingerea obiectivului european al coeziunii economice şi sociale, prin îmbunătăţirea  infrastructurii serviciilor de sănătate, educaţie, sociale şi pentru siguranţă publică în situaţii de urgenţă.

În cadrul acestei axe prioritare există domeniul major de intervenţie 3.1 Reabilitarea, modernizarea, echiparea infrastructurii serviciilor de sănătate, în cadrul căruia proiectul „Modernizarea şi echiparea ambulatoriului Spitalului Orăşenesc Cugir, judeţul Alba” a trecut în etapa de evaluare şi selecţie în vederea contractării, respectiv verificarea conformităţii proiectului tehnic.

Prin scrisoarea de acceptare a cererii de finanţare înregistrată la ADR Centru s-a solicitat depunerea documentaţiei complete a Proiectului Tehnic până la data de 12.09.2013. În acest sens, în vederea derulării în bune condiţii a investiţiei „Modernizarea şi echiparea ambulatoriului spitalului orăşenesc Cugir, jud. Alba” şi pentru a se putea efectua plăţi în cadrul proiectului este necesară trecerea imobilului Clădire policlinică situat administrativ în Oraşul Cugir, în gestiunea Primăriei Oraşului Cugir, pe perioada de implementare a proiectului, imobilul rămânând în continuare în folosinţa gratuită a Spitalului Orăşenesc Cugir, cu plata cheltuielilor pentru utilităţi.

 

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=148799Publicat de pe 29 Mar 2013. Publicat in ACTUALITATE, ADMINISTRATIE. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “Proiect CL aprobat: Policlinica spitalului trece în gestiunea primăriei pentru desfășurarea lucrărilor de modernizare”

  1. […] Aprobarea trecerii imobilului clădire Policlinică în gestiunea contabilă a Primăriei Oraşului Cugir pe perioada de implementare a proiectului “Modernizarea şi echiparea ambulatoriului […]

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...