|

Program de investiţii aprobat pentru Ocolul Silvic Sâpcea Cugir: 210.000 de lei pentru modernizări şi reparaţii

Consiliul Local Cugir a aprobat, joi, programul de investiții pe anul 2013 a Ocolului Silvic Sâpcea Cugir. Valoarea estimată a modernizărilor de anul acesta este de 210.000 de lei. Cei mai mulți bani vor merge în proiectul de amenajament silvic pentru pădurea orașului Cugir, pentru care s-au alocat 70.000 de lei.

În programul de investiții pe anul 2013 au fost punctate 6 proiecte importante de realizat. Primul de pe lista prezentată Consiliului local Cugir este modernizarea Cantonului Vinerea cu o valoare estimativă de 40.000 de lei, urmat de platforma betonată pentru deșeuri rezultate de la instalația de debitat, mai exact la Gaterul din Vinerea. Această lucrare a fost evaluată la circa 5.000 de lei. Pe poziția a treia se află modernizarea Cantonului de pe pârâul Daianului, pentru care a fost estimată suma de 60.000 de lei.

Tot în acest an sunt programate reparații capitale la drumul auto forestier Comarnic, lucrare care a fost evaluată la suma de 30.000 de lei. Urmează amenajamentul silvic pentru pădurea orașului Cugir unde vor merge 70.000 de lei. Iar ultimul proiect din programul de investiții a Ocolului silvic Sâpcea Cugir este realizarea studiului de fezabilitate la cabana vânătoare, pentru care a fost estimat un necesar de 5.000 de lei.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=148356Publicat de pe 4 Mar 2013. Publicat in ADMINISTRATIE, EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “Program de investiţii aprobat pentru Ocolul Silvic Sâpcea Cugir: 210.000 de lei pentru modernizări şi reparaţii”

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...