|

Primăria Cugir vrea să modernizeze alte 12 străzi cu fonduri europene. Vor fi asfaltate şi completate cu trotuare şi piste de biciclete

modernizare straziPrimăria Oraşului Cugir se pregăteşte pentru un nou proiect în infrastructura stradală, prin care vor fi modernizate 12 străzi din Cugir şi Vinerea.

Se elaborează documentaţiile de avizare a lucrărilor de intervenţie (DALI) pentru modernizarea străzilor Victoriei, Stadionului, I.B. Deleanu, Carpaţi, Horea, S. Bărnuţiu din Cugir, precum şi a străzilor Principală, Merilor, Tractoristului şi Zăvoiului din Vinerea.

Conform temei de proiectare, la nivelul fiecărei străzi se va reface infrastructura şi suprastructura carosabilului cu îmbrăcăminte asfaltică, se vor construi trotuare, piste de biciclişti, staţii pentru transportul în comun, se vor moderniza sau extinde, după caz, reţelele de apă şi canalizare, precum şi sistemele de canalizare ape pluviale, reţelele electrice de iluminat public şi canalizaţia pentru reţeua electrică destinată diverşilor consumatori, transmite Primăria Cugir, într-un comunicat de presă.

Până acum au fost parcurse două etape importante pentru accesarea fondurilor europene în acest caz: întăbularea provizorie a terenurilor şi realizarea Planului de Mobilitate Urbană.

Pentru modernizarea celor 12 străzi, administraţia locală şi-a propus să obţină finanţare în baza Programului Operaţional Regional 2014-2020, aşteptând să fie lansat Ghidul Solicitantului.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=157000Publicat de pe 14 Oct 2016. Publicat in ADMINISTRATIE, EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...