|

Primăria Cugir pregăteşte investiţii pentru modernizarea bazei sportive CSO. Demersuri pentru preluarea Stadionului „Parc”

teban si frfAdministraţia cugireană se pregăteşte să demareze un proiect de investiţii prin care baza sportivă CSO se va apropia de standardele sportului de mare performanţă. Preşedintele Federaţiei Române de fotbal, care a vizitat recent baza sportivă cugireană, l-a asigurat pe primarul Adrian Teban că îi va acorda tot sprijinul pentru preluarea de la UM Cugir a stadionului Parc, aflat în stare de degradare.

În ultimii ani, actuala baza sportivă CSO a beneficiat de importante lucrări de reabilitare şi amenajare, care au creat condiţii optime pentru desfăşurarea diferitelor activiţăţi sportive. Rezultatele nu s-au lăsat aştepate astfel că, în prezent, Cugirul se poate mândri cu o echipă de fotbal cu şase reale de promovare în liga a-II-a, cu doi campioni la tenis, cu doi vicecampioni modiali la karate şi cu o pepinieră de mici talente sportive.

Din acest motiv, primarul Adrian Teban şi-a propus să continue investiţiile la baza sportivă pentru a asigura dezvoltarea performanţei sportive.

copertina TRIBUNA CSO“Pe lângă investiţiile în infrastructură şi sănătate, consider că avem o datorie faţă de copiii şi tinerii din Cugir care au demonstrat că pot performa în sport dacă li se oferă şansa şi condiţiile adecvate. Ultimele rezultate ale tinerilor cugireni ne-au confirmat această încredere, motiv pentru care ne-am propus să investim în continuare în baza sportivă. Vom amenaja încă două terenuri de tenis, dintre care unul va fi mai mare şi va avea o tribună acoperită. Totodată, dorim să realizăm o copertină deasupra tribunei stadionului şi să reabilităm porţile de acces. Suntem convinşi că la finalul lucrărilor, baza sportivă a CSO Cugir va corespunde standardelor sportului de mare performanţă”, a declarat primarul Cugirului, Adrian Teban.

Proiectul de modernizare a fost apreciat şi de către Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care a vizitat recent mai multe baze sportive din judeţ, printre care şi cea de la Cugir. Cu această ocazie, primarul Adrian Teban a discutat cu reprezentantul FRF şi despre potenţialul stadionului Parc, care se află în stare accentuată de degradare din cauza lipsei capacităţii financiare a actualului proprietar, SC UM Cugir. După vizitarea acestui stadion, preşedintele FRF l-a asigurat de tot sprijinul său în demersul pe care edilul cugirean intenţionează să-l facă pentru preluarea în administrarea primăriei a acestui stadion, cu scopul de a-l reabilita pe baza unor fonduri europene. “Asistăm la degradarea unuia dintre cele mai mari stadioane din judeţul Alba, fratele geamăn al stadionului Unirea şi este păcat că nu putem face nimic să oprim acest lucru, deoarece se află în proprietatea fabricii. Preşedintele FRF a promis că va discuta cu reprezentanţii Ministeruluui Economiei poibilitatea transferării obiectivului către administraţia locală. Dacă vom reuşi, suntem hotărâţi să accesăm fonduri europene pentru a reabilita şi a revitaliza acest stadion”, a declarat Adrian Teban.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=152700Publicat de pe 21 Mai 2014. Publicat in ADMINISTRATIE, EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “Primăria Cugir pregăteşte investiţii pentru modernizarea bazei sportive CSO. Demersuri pentru preluarea Stadionului „Parc””

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...