|

Primăria Cugir decontează naveta profesorilor pe luna decembrie 2012

În cadrul ședinței de Consiliu Local Cugir de joi, a fost prezentat şi aprobat proiectul de hotărâre privind decontarea cheltuielilor de transport ale cadrelor didactice care fac naveta de la domiciliu la locul de muncă.

Este vorba despre alocarea din bugetul local a sumei totale de 3.140 lei,în scopul decontării cheltuielilor de transport ale cadrelor didactice din Cugir, pentru luna decembrie a anului 2012.

Potrivit prevederilor Legii Educației Nr 1/2011, decontarea cheltuielilor pentru naveta cadrelor didactice face parte din finanţarea complementară ce se asigură din bugetele locale ale unităţilor administrativ-teritoriale de care aparţin unităţile de învăţământ preuniversitar.

Personalului didactic din unităţile de învăţământ de stat, care nu dispune de locuinţă şi căruia nu i se poate oferi o locuinţă corespunzătoare în localitatea unde are postul, i se vor deconta cheltuielile pe mijloacele de transport în comun. În cazul în care nu există mijloace de transport în comun, urmează a i se deconta contravaloarea a 7,5 l benzină Premium la 100 km parcurşi, dacă deplasarea se face cu autoturismul proprietate personală.În cazul în care există mijloc de transport în comun, dar personalul didactic preferă să circule cu autoturismul, se decontează echivalentul abonamentului pe mijlocul de transport în comun.”

Banii vor fi repartizați astfel: Şcoala cu clasele I- VIII „Iosif Pervain” – 737 lei, Şcoala cu clasele I-VIII nr. 3 Cugir – 680 lei, Şcoala cu clasele I-VIII „Singidava” Cugir – 738 lei, Colegiul Naţional „David Prodan” Cugir – 769 lei, Colegiul Tehnic „I.D.Lăzărescu” Cugir-  216 lei.

Sorin GIURCA

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=148028Publicat de pe 30 Ian 2013. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...