|

PREZIDENȚIALE: Adunările publice ACL și PSD de vineri nu au fost autorizate de comisia locală. Vezi motivele

primaria cugirReprezentanții Primăriei Cugir anunță că, în urma întrunirii de miercuri, Comisia de avizare a cererilor de organizare a adunărilor publice la nivelul oraşului Cugir a respins solicitările înaintate de către filialele locale ale PSD şi ACL privind organizarea unor adunări publice vineri, 14 noiembrie.

Motivul pentru care cele două cereri nu au primit avizul comisiei este că adunările publice ar fi urmat să aibă loc în aceeaşi perioadă şi pe trasee care se suprapuneau sau se intersectau, potrivit sursei citate.

Întrunită miercuri, Comisia de avizare a cererilor de organizare a adunărilor publice la nivelul oraşului Cugir a analizat cele două cereri şi a constatat că sunt aplicabile prevederile art. 5 din legea 60/91, care interzice desfăşurarea simultană a două sau mai multe adunări publice distincte, în acelaşi loc sau pe aceleaşi trasee, indiferent de caracterul lor.

Din acest motiv, comisia a emis deciziile Nr.1 şi Nr. 2 din 12.11.2014 prin care a interzis desfăşurarea celor două adunări ale filialelor locale PSD şi ACL Cugir, se arată în comunicatul transmis de Primăria Cugir.

Potrivit articolului 26 din Legea 60/90 cei care desfăşoară adunări publice interzise săvârşesc contravenţie pedepsită cu amendă cu prinsă între 1000 şi 10.000 lei. De asemenea, cei care participă la adunări publice interzise săvârşesc la rândul lor contravenţie pedepsită cu amendă între 500 şi 50.000 lei.

Comisia de avizare a cererilor de organizare a adunărilor publice la nivelul oraşului Cugir este formată din primarul şi secretarul Primăriei Cugir, comandantul Poliţiei Orăşeneşti Cugir, şeful Poliţiei Locale Cugir şi reprezentantul Jandarmeriei judeţului Alba.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=153684Publicat de pe 13 Noi 2014. Publicat in EVENIMENT, POLITICA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...