|

PREZIDENŢIALE 2014: Cum au votat primarul oraşului Cugir, Adrian Teban şi liderul PSD, Mircea Trifan

sectie de votareDin postura de simpli cetăţeni cu drept de vot, şi primarul oraşului Cugir, Adrian Teban şi liderul organizaţiei locale PSD, Mircea Trifan au mers de dimineaţă la secţiile de vot. Cu viziuni diferite, la ieşirea din secţii edilul oraşului a spus că a pus ştampila de vot pe candidatul care poate face din România „o ţară mai bună” şi preşedintele PSD Cugir a declarat că pe cel care poate ţine „ţara unită şi puternică”.

Peste 300.000 de cetăţeni cu drept de vot din judeţul Alba sunt chemaţi la urne, duminică, 2 noiembrie, pentru a alege preşedintele ţării.

Adrian Teban la votPrimarul orașului Cugir și-a exprimat votul pentru alegerea președintelui României la ora 10.30. Alături de soția lui, Adrian Teban a ajuns la secția de votare nr.2 amplasată în incinta Școlii Gimnaziale Nr. 3 Cugir.

După introducerea buletinului de vot în urnă, acesta le-a urat celor din secție să aibă parte de o zi ușoară, lipsită de incidente nedorite.

Primarul oraşului Cugir a declarat la ieșirea de la urne că a votat pentru o țară mai bună în care să domnine normalitatea, dar și cu gândul la cei care s-au jerfit în timpul revoluției din anul 1989 pentru libertate: „Am votat astăzi pentru o Românie mai bună, o Românie a normalităţii. Am votat cu gândul la cei care şiau dat viaţa în 1989 pentru libertate, democraţie şi o viaţă mai bună şi aştept că în această zi, tinerii să demonstreze că sacrificiile făcute în urmă cu 25 de ani nu au fost inutile.

În încheiere, Teban a îndemnat alegătorii să iasă la vot, mai ales electoratul tânăr: “Sper că vom avea o prezenţă considerabilă la urne care să reflecte dorinţa electoratului, inclusiv a electoratului tânăr care trebuie să spună ce Românie işi doreşte în viitor”.

DSCN1159Președintele organizației PSD Cugir, Mircea Trifan și-a exercitat opțiunea electorală, la ora 11.30, la secția de votare nr. 145,situată în incinta Grădiniței cu Program Normal nr. 2 Cugir.

La ieșirea de la urne, liderul PSD Cugir a declarat că a votat pentru o Românie unită și fără griji:”Am votat în primul rând pentru o Românie unită și puternică, am votat pentru ca pensiile parințiilor noștri și salariile angajațiilor din domeniul privat sau de stat să nu mai fie tăiate sau înjumătățite așa cum s-a întâmplat în conduceriile precedente. Am votat pentru un președinte care să-i unească pe români oriunde ar fi ei”.

Sorin GIURCĂ

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=153652Publicat de pe 2 Noi 2014. Publicat in ACTUALITATE, POLITICA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...