|

Cântec şi voie bună la lansarea candidaţilor USL Teodor Atanasiu și Dan Simedru, la Cugir

Taraful Casei de Cultură din Cugir a deschis evenimentul de lansare a candidaţilor USL la parlamentare.  Locuitori ai oraşului, alături de consilieri locali şi primari USL din Colegiul 5 au luat parte la o prezentare însoţită de momente de  muzică şi voie bună.

Printre aplauze şi urale, membrii USL, Teodor Atanasiu şi Dan Coriolan-Simedru au fost prezentaţi drept candidaţii pentru funcţiile de senator, respectiv deputat la parlamentarele din luna decembrie a acestui an.

Fără a lăsa deoparte criticile la adresa contracandidaţilor şi „uitând” a doua strofă a imnului naţional, fiecare candidat a avut ocazia de a se adresa celor prezenţi la Casa de Cultură şi de a-şi expune promisiunile locuitorilor oraşului. Aspirând la funcţia de deputat, Dan Coriolan- Simedru are pe lista priorităţilor următoarele aspecte în ceea ce priveşte viitorul Cugirului şi al cugirenilor: revigorare industrială prin atragerea investiţiilor, sprijinirea activităţilor comerciale, reabilitarea spitalului orăşenesc, deschiderea locurilor de muncă în Cugir, o lege privind locuinţele sociale pentru tineri, îmbunătăţirea legislaţiei învăţământului, atribuirea grupei a II-a pentru pensionari, subvenţii corecte şi la timp pentru agricultori, modificarea legislaţiei administrative şi, nu în ultimul rând, permanenta legătură cu cetăţenii. Mai succint, dacă va fi ales senator, Teodor Atanasiu are ca prioritate dezvoltarea industriei de armament şi implicit a Uzinei Mecanice din Cugir.

Îndemnându-şi adversarii să îşi vadă în continuare de cântat, iar pe cei prezenţi la lansare – la un pahar de vin cu cozonac şi plăcinte, membrii USL şi-au încheiat pledoaria pentru susţinerea şi dezvoltarea oraşului Cugir şi a locuitorilor acestuia.

Ionela MIHU

 

 

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=146243Publicat de pe 12 Noi 2012. Publicat in EVENIMENT, POLITICA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...