|

Preşedintele PSD Cugir, Mircea Trifan, ar putea prelua conducerea Fabricii de Arme Cugir

Conducerea Fabricii de Arme Cugir ar putea fi preluată, de săptămâna viitoare, de preşedintele PSD Cugir, Mircea Trifan, potrivit unor surse apropiate acesteia. În prezent membru în Consiliul de Administraţie al Fabricii, Trifan a câştigat, de 1 martie, conducerea organizaţiei locale a PSD, cu 263 de voturi.

Marţi, 19 martie, la Fabrica de Arme Cugir ar urma să se desfăşoare şedinţa Consiliului de Administraţie, potrivit aceloraşi surse.

Reamintim că, în prezent, conducerea Fabricii de Arme este asigurată de Paul Dincu (PSD), care l-a înlocuit în septembrie anul trecut pe Codruţ Cernea. Dincu a fost, anterior preluării funcţiei, inginer la “Star Transmission” Cugir, departament logistică şi aprovizionare. Mircea Trifan, membru în CA la Fabrica de Arme, este şef serviciu instalaţii la Apa CTTA Cugir.

Pe lista de propuneri pentru funcţia de director al Fabricii de Arme Cugir s-ar afla mai multe nume. În urma negocierilor din cadrul USL, acest post ar reveni unui reprezentant PSD.

 

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=148601Publicat de pe 15 Mar 2013. Publicat in ECONOMIE, EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

2 comentarii pentru “Preşedintele PSD Cugir, Mircea Trifan, ar putea prelua conducerea Fabricii de Arme Cugir”

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...