|

Poliţiştii din Cugir îl caută pe un şofer care a provocat ACCIDENT şi a fugit de la locul faptei

politie masina sirenaPoliţiştii din cugir sunt în căutarea unui şofer care a provocat accident, în noaptea de 10/11 august, în jurul orei 3.10, pe DJ 704. Acesta a lovit cu un autoturism o altă maşină, iar două persoane au fost rănite uşor. Şoferul a părăsit locul faptei.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că şoferul unui autoturism ar fi pătruns pe contrasens, împrejurare în care a acroșat un autoturism condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Cugir.

După producerea accidentului, şoferul primului autoturism şi-a continuat drumul.

În urma accidentului, şoferul celui de-al doilea autoturism şi o femeie în vârstă de 47 de ani, pasageră în autoturismul condus de acesta, au suferit leziuni corporale uşoare şi au primit îngrijiri medicale la spitalul din Cugir.

Poliţiştii din Cugir continuă cercetările pentru identificarea şoferului care a provocat accidentul, în vederea tragerii lui la răspundere penală.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=154999Publicat de pe 11 Aug 2015. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...