|

Patru bărbați din Cugir și Șibot, cu dosare penale, după o acțiune a polițiștilor pentru combaterea braconajului piscicol

braconaj, pescuitPatru bărbați din Cugir și Șibot au fost prinși de polițiști în timp ce pescuiau ilegal pe malul râului Mureș. Aceștia au fost identificați în timpul unei acțiuni organiyate de poliţiştii din Blandiana şi Şibot, pentru combaterea braconajului piscicol.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost surprinși în flagrant, marți, patru bărbaţi din Cugir şi Şibot, care pescuiau folosind dispozitive interzise (plasă monofilament).

Poliţiştii au luat măsura confiscării uneltelor de pescuit, folosite în mod ilegal, iar faţă de cei patru bărbaţi au întocmit dosare penale.

Aceștia sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracțiunii de „pescuit cu plasă monofilament”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 64 alin.1, lit. k din OUG 23/2008, privind pescuitul şi acvacultura.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=153956Publicat de pe 14 Ian 2015. Publicat in BREAKING NEWS, EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “Patru bărbați din Cugir și Șibot, cu dosare penale, după o acțiune a polițiștilor pentru combaterea braconajului piscicol”

  1. In articol nu apare valorea prejudiciului. Intelegem de aici ca nu exista, decat fapta ca aia erau pe marginea raului cu niste plase. Operatiunea a fost comuna, a organelor din doua comune, de unde rezulta cel putin 4 oameni si doua autoturisme. Adica 1 zi platita pentru 4 oameni cu caschete si doua loganuri, care au facut sa zicem 100 de km. Buuuun. Salariile celor 4 persoane angajate la stat ar fii 100 lei de una deci vreo 400 lei, consumul celor 2 auto ar mai fii vreo 400 de lei, deci contribuabilu a dat 800 de lei ca sa fie prinsi 4 ghinionisti sau poate Jean Valjeani care nu aveau ce pune in blid.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...