|

Parcul Industrial Cugir cere CJ Alba 200.000 de lei pentru continuarea lucrărilor de reabilitare şi modernizare a infrastructurii

Consilierii judeţeni din Alba votează luni majorarea capitalului social al SC Parcul Industrial Cugir cu suma de 200.000 lei. Suma va fi utilizată pentru susţinerea financiară a lucrărilor de reabilitare şi modernizare a infrastructurii din interiorul parcului.

În vederea reabilitării şi modernizării căilor de acces şi transport în interiorul parcului, pentru utilizarea în bune condiţii a spaţiilor de folosinţă comună şi asigurarea utilităţilor şi serviciilor necesare desfăşurării activităţii agenţilor economici din PIC, societatea a contractat lucrări de investiţii în baza unui contract multianual. Valoarea totală a acestuia este de 1.124.841 lei fără TVA, iar lucrările sunt estimate să dureze patru ani.

În 2012, au fost prevăzute şi s-au efectuat lucrări de reabilitare şi modernizare în valoare de 500.000 lei.

În 2013, PIC solicită CJ Alba susţinere financiară pentru continuarea acestor lucrări, având în vedere că societatea nu dispune de fonduri cu care să acopere în totalitate valoarea acestora din resurse proprii.

Astfel, CJ Alba, în calitate de unic acţionar, ar urma să majoreze capitalul social al SC PIC SA cu suma de 200.000 lei.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=150748Publicat de pe 24 Iul 2013. Publicat in ADMINISTRATIE, EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “Parcul Industrial Cugir cere CJ Alba 200.000 de lei pentru continuarea lucrărilor de reabilitare şi modernizare a infrastructurii”

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...