|

O tânără din Cugir și-a pierdut viața în timp ce se afla în vacanță în Grecia. O plimbare cu ATV-ul i-a fost fatală

DSC_0134Sfârșit tragic pentru o tânără de 32 ani din Cugir care și-a pierdut viața în urma unui accident nefericit în Grecia.

Duminică, tânăra a ieșit la o plimbare cu ATV-urile împreună cu familia și prietenii care au însoțit-o în vacanță. La un moment dat aceasta s-a dezechilibrat și a căzut de pe mijlocul de transport, fiind mai apoi lovită de un alt turist cu o motocicletă care venea din spatele ATV-ului.

Turista a fost transportată la un spital din Grecia, dar din cauza leziunilor grave suferite în urma impactului puternic, aceasta nu a mai putut fi salvată, decedând la scurt timp după producerea accidentului.

În urma sa au rămas un soț îndurerat și o fetiță de 14 ani.

Trupul neînsuflețit va fi repatriat în țară în cursul zilei de miercuri, după ce autoritățiile elene împreună cu familia vor întocmi actele necesare repatrierii, și va fi depus într-o capelă funerară din oraș, pentru ca cei care au cunoscut-o să își ia rămas-bun de la tânără.

La aflarea veștii cei care au cunoscut-o de la magazinul unde lucra ca lucrător comercial au venit și au aprins candele, lumânări sau au depus flori în amintirea sa, în fața societății comerciale.

Iar prietenii virtuali i-au lasăt sute de mesaje de regret și condoleanțe pe contul său de Facebook.

Dumnezeu s-o odihnească în pace.

Sorin Giurca

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=156804Publicat de pe 19 Iul 2016. Publicat in ACTUALITATE. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...