|

O şoferiţă din Cugir a lovit cu maşina un tânăr care a trecut strada neregulamentar

Un tânăr din Ceru Băcăinţi a ajuns la spital după ce a fost acroşat de o maşină condusă de o femeie, pe Bulevardul Victoriei din Cugir. Acesta a trecut strada neregulamentar.

Marţi, la ora 9.35, Poliţia Oraşului Cugir a fost sesizată cu privire la faptul că la camera de urgenţe a spitalului din oraş s-a prezentat o persoană care a reclamat faptul că a fost victima unui accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii a rezultat că în în jurul orei 6.10, B.A., un tânăr de 26 de ani din Ceru Băcăinţi, s-a angajat în traversarea neregulamentară a Bulevardului Victoriei din Cugir, împrejurare în care a fost acroșat de un autoturism condus de o femeie de 32 de ani, din Cugir.

După producerea accidentului, victima a refuzat să-şi decline identitatea, spunându-i conducătoarei auto că nu are nimic şi şi-a continuat drumul, în timp ce şoferiţa s-a prezentat la poliţia din Cugir, unde a relatat cele întâmplate.

B.A. a primit îngrijiri medicale la spitalul din Cugir, fiind diagnosticat cu traumatism forte torace drept”, fără a rămâne internat în spital.

Cercetările sunt continuate.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=151436Publicat de pe 16 Oct 2013. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...