|

O şoferiţă din Cugir a lovit cu maşina un tânăr care a trecut strada neregulamentar

Un tânăr din Ceru Băcăinţi a ajuns la spital după ce a fost acroşat de o maşină condusă de o femeie, pe Bulevardul Victoriei din Cugir. Acesta a trecut strada neregulamentar.

Marţi, la ora 9.35, Poliţia Oraşului Cugir a fost sesizată cu privire la faptul că la camera de urgenţe a spitalului din oraş s-a prezentat o persoană care a reclamat faptul că a fost victima unui accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii a rezultat că în în jurul orei 6.10, B.A., un tânăr de 26 de ani din Ceru Băcăinţi, s-a angajat în traversarea neregulamentară a Bulevardului Victoriei din Cugir, împrejurare în care a fost acroșat de un autoturism condus de o femeie de 32 de ani, din Cugir.

După producerea accidentului, victima a refuzat să-şi decline identitatea, spunându-i conducătoarei auto că nu are nimic şi şi-a continuat drumul, în timp ce şoferiţa s-a prezentat la poliţia din Cugir, unde a relatat cele întâmplate.

B.A. a primit îngrijiri medicale la spitalul din Cugir, fiind diagnosticat cu traumatism forte torace drept”, fără a rămâne internat în spital.

Cercetările sunt continuate.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=151436Publicat de pe 16 Oct 2013. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...