|

„Nu se poate cu de toate”: Concert extraordinar Tudor Gheorghe la Cugir

Tudor Gheorghe a oferit un spectacol pe cinste cugirenilor prezenţi la Casa de Cultură, în seara de 1 Decembrie. Plin de umor şi cu o naturaleţe specifică, artistul a adus în faţa spectatorilor minunatele versuri ale scriitorului Ioan Luca Caragiale, potrivindu-le perfect cu atmosfera prezentului.

Spectacolul oferit de Tudor Gheorghe, intitulat „Nu se poate cu de toate”  a umplut sala Casei de Cultură a oraşului Cugir. Artistul a dezvăluit celor prezenţi versurile marelui scriitor Ioan Luca Caragiale pe muzica unei minunate orchestre.

Poezia lui Caragiale, mai puţin cunoscută de public, dar prezentată într-un mare fel de artist, a stârnit râsetele celor din sală şi a trezit amintiri frumoase pentru toţi cei prezenţi.

Plin de farmec, de umor, cu bună dispoziţie, Tudor Gheorghe a „stat la taclale” cu publicul, a făcut glume savurate de spectatori, haz de necaz în ceea ce priveşte situaţia actuală a ţării şi, extrapolând, a popoarelor.

Deşi s-au împlinit 100 ani de la moartea lui Caragiale şi 160 ani de la naşterea sa, spiritul zeflemitor specific a rămas nealterat de-a lungul timpului, deoarece lumea pe care el o prezintă în operele sale se transpune perfect în contextul perioadei actuale.

Artistul îşi va încheia turneul spectacolului „Nu se poate cu de toate” în 10 decembrie.

Ionela MIHU

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=146818Publicat de pe 2 Dec 2012. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...