|

„Nu se poate cu de toate”: Concert extraordinar Tudor Gheorghe la Cugir

Tudor Gheorghe a oferit un spectacol pe cinste cugirenilor prezenţi la Casa de Cultură, în seara de 1 Decembrie. Plin de umor şi cu o naturaleţe specifică, artistul a adus în faţa spectatorilor minunatele versuri ale scriitorului Ioan Luca Caragiale, potrivindu-le perfect cu atmosfera prezentului.

Spectacolul oferit de Tudor Gheorghe, intitulat „Nu se poate cu de toate”  a umplut sala Casei de Cultură a oraşului Cugir. Artistul a dezvăluit celor prezenţi versurile marelui scriitor Ioan Luca Caragiale pe muzica unei minunate orchestre.

Poezia lui Caragiale, mai puţin cunoscută de public, dar prezentată într-un mare fel de artist, a stârnit râsetele celor din sală şi a trezit amintiri frumoase pentru toţi cei prezenţi.

Plin de farmec, de umor, cu bună dispoziţie, Tudor Gheorghe a „stat la taclale” cu publicul, a făcut glume savurate de spectatori, haz de necaz în ceea ce priveşte situaţia actuală a ţării şi, extrapolând, a popoarelor.

Deşi s-au împlinit 100 ani de la moartea lui Caragiale şi 160 ani de la naşterea sa, spiritul zeflemitor specific a rămas nealterat de-a lungul timpului, deoarece lumea pe care el o prezintă în operele sale se transpune perfect în contextul perioadei actuale.

Artistul îşi va încheia turneul spectacolului „Nu se poate cu de toate” în 10 decembrie.

Ionela MIHU

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=146818Publicat de pe 2 Dec 2012. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate


Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

 

Publicitate

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...