|

Niciun candidat înscris pentru concursul de manager la Spitalul din Cugir. Funcţia, preluată interimar de Marius Lucan

spital-cugirSpitalul Orăşenesc din Cugir are un nou manager interimar. Din 5 martie, Marius Ioan Lucan, absolvent al Facultăţii de Drept şi al Facultăţii de Sport, care în ultimul an şi jumătate a lucrat în cadrul Instituţiei Prefectului va ocupa această funcţie timp de şase luni, până la organizarea unui concurs. La unitatea medicală din Cugir s-a mai scos la concurs acest post, iar în data de 27 februarie trebuia să se desfăşoare examenul, dar nu a fost depus niciun dosar.

Noua numire s-a făcut prin dispozitia primarului, Adrian Teban. Persoana mandatată, Marius Ioan Lucan va ocupa funcţia de manager interimar până la organizarea unui nou concurs. În vârstă de 32 de ani, tânărul cugirean şi-a început activitatea la spital de marţi.

Noul manager a declarat că responsabilitatea primită reprezintă o provocare, însă are convingerea că „orice problemă poate fi rezolvată cât timp este comunicare, înţelegere şi sprijin din partea factorilor de decizie şi a personalului medical.”

Numirea lui Marius Ioan Lucan s-a făcut pe o perioadă de maxim 6 luni, interval în care urmează să fie organizat un nou concurs pentru ocuparea postului de manager al Spitalului Orăşenesc Cugir.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=152175Publicat de pe 5 Mar 2014. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

3 comentarii pentru “Niciun candidat înscris pentru concursul de manager la Spitalul din Cugir. Funcţia, preluată interimar de Marius Lucan”

  1. mascota asta este managerul spitalului????doamne ce ajunge sptalul asta…..mai bine desfiintati spitalul se fac investitii fara rost..bani aruncati in vant

  2. Poate e mai indicat ca manager acest comentator florin care dupa cum se exprima se pare ca „stie multe” si e mai bine pregatit. Sa-si depuna dosarul.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...