|

„Muc cel Mic”, un spectacol dedicat copiilor, la Casa de cultură din Cugir

Casa de cultură Cugir găzduieşte, în perioada 21-22 februarie, spectacolul „Muc cel Mic”, o adaptare a poveştii scrise de autorul de literatură pentru copii Wilhelm Hauff. Vor urva pe scenă actorii Cercului de teatru de amatori al Casei de Cultură, coordonați de artista Maria Dodoc.

Spectacolul se adresează preşcolarilor şi elevilor din clasele I-IV. „Dorim să le facem cunoştinţă micuţilor din Cugir cu un personaj viteaz, loial, inteligent care va demonstra până la finalul reprezentaţiei cât de importante sunt sinceritatea, bunătatea şi încrederea în oamenii de lângă noi. Micul Muc, care reuşeşte să câştige încrederea califului, va trece prin tot felul de capcane întinse de doi slujitori invidioşi. Viteazul şi inteligentul Muc reuşeşte să scape din toate acestea, pedepsindu-l şi pe calif pentru încălcarea cuvântului dat. Este o piesă educativă, care, sperăm, va fi pe gustul celor mici”, a declarat Maria Dodoc.

Din distribuție fac parte actorii Octavian Voina, Bogdan Târziu, Lavinia Pop, Larisa Torok, Nicoleta Făţan, Andrada Cîndroi, Cătălin Florea, Dani Olaru şi Ana Buceag.

Potrivit organizatorilor, punerea în scenă a spectacolului va fi însoțită și de jocuri de lumini și sunet.

Spectacolele vor avea loc în zilele de 21 și 22 februarie,începând de la ora 11.00, în sala de spectacole a Casei de Cultură a orașului Cugir.

Biletele pot fi cumpărate zilnic de la sediul Casei de Cultură a orașului Cugir, între orele 8.00-14.00, la preţul de 2,5 lei.

Sorin GIURCA

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=148181Publicat de pe 13 Feb 2013. Publicat in ACTUALITATE. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...