|

Mopedist din Săliştea, cercetat pentru conducere fără permis. Vehiculul nu era înmatriculat

Un mopedist a fost prins de  polițiștii de ordine și siguranță publică din cadrul Poliției orașului Cugir în timp ce circula fără permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, dar și cu motociclu neînmatriculat. Bărbatul în vârstă de 50 de ani s-a ales cu dosar penal.

Polițiștii de ordine și siguranță publică din cadrul Poliției orașului Cugir l-au identificat sâmbătă, pe strada Victoriei din oraș, pe C.V. (50 ani), domiciliat în comuna Săliștea, care conducea un motociclu  fără număr de înmatriculare.

Cu ocazia verificării documentelor conducătorului auto, polițiștii au stabilit că acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În cauză polițiștii au întocmit un dosar penal, în care față de C.V. se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de ”conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu poseda permis de conducere”.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=148925Publicat de pe 1 Apr 2013. Publicat in ACTUALITATE. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...