|

Modificări la Uzina Mecanică Cugir SA, în Consiliul de Administrație. Doi membri noi în forul de conducere

UM CugirComponenţa Consiliului de Administraţie s-a schimbat. Au fost numiţi doi membri noi, iar preşedintele CA, Doru Daniel Popa, îşi păstrează funcţia.

În cadrul adunării generale a acţionarilor, s-a decis revocarea din funcția de membru al Consiliului de Administrație a Georgetei Pielmuş (reprezentant C.N. Romarm S.A) și numirea lui Bogdan Dumitru.

S-a mai hotărât revocarea din funcția de membru al Consiliului de Administrație a lui Ioan Șandru (OSPI) și numirea în locul său a lui Nicolae Cerciu.

Președintele Consiliului de Administrație din cadrul SC „Uzina Mecanică Cugir ” SA, Dan Popa, își păstrează în continuare funcția.

Cei nominalizați la mandatele de membri în cadrul Consiliului de Administrație din cadrul UM Cugir SA vor aștepta aprobarea AGA, decizie care urmează a fi luată luni.

Din anul 2001, „Uzina Mecanică Cugir” SA este filială a Companiei Naționale Romarm.

În prezent, în cadrul societății lucrează aproximativ 1.143 angajați.

Sorin GIURCA

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=158453Publicat de pe 4 Mai 2017. Publicat in ECONOMIE, EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...