|

Modificări la Uzina Mecanică Cugir SA, în Consiliul de Administrație. Doi membri noi în forul de conducere

UM CugirComponenţa Consiliului de Administraţie s-a schimbat. Au fost numiţi doi membri noi, iar preşedintele CA, Doru Daniel Popa, îşi păstrează funcţia.

În cadrul adunării generale a acţionarilor, s-a decis revocarea din funcția de membru al Consiliului de Administrație a Georgetei Pielmuş (reprezentant C.N. Romarm S.A) și numirea lui Bogdan Dumitru.

S-a mai hotărât revocarea din funcția de membru al Consiliului de Administrație a lui Ioan Șandru (OSPI) și numirea în locul său a lui Nicolae Cerciu.

Președintele Consiliului de Administrație din cadrul SC „Uzina Mecanică Cugir ” SA, Dan Popa, își păstrează în continuare funcția.

Cei nominalizați la mandatele de membri în cadrul Consiliului de Administrație din cadrul UM Cugir SA vor aștepta aprobarea AGA, decizie care urmează a fi luată luni.

Din anul 2001, „Uzina Mecanică Cugir” SA este filială a Companiei Naționale Romarm.

În prezent, în cadrul societății lucrează aproximativ 1.143 angajați.

Sorin GIURCA

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=158453Publicat de pe 4 Mai 2017. Publicat in ECONOMIE, EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...