|

(FOTO) Miting anti-Băsescu la Cugir: Manifestanţii au transmis mesaje de încurajare pentru participarea la referendum

Un miting anti-Băsescu a fost organizat şi la Cugir, joi seara, de membrii şi simpatizanţii USL.  La marș au fost prezenți, potrivit USL, aproximativ 1000 e de persoane . Aceștia au defilat pe mai multe străzi din localitate scandând  „Cugirenii votează. Cugirenii nu boicotează”. Membrii PSD s-au întâlnit în faţa sediului, iar cei ai PNL, în faţa Casei de Cultură a oraşului.

Cele două grupări s-au unit la ora 19.00, în faţa Stadionului CSO Cugir şi au urmat traseul Bulevardul Central – strada 1 Decembrie 1918 – Cartier Micro 7 – strada Ion Creangă – strada Tineretului – Primăria Cugir.

Protestatarii au scandat mesaje anti-Băsescu şi pentru participarea la referendum: „Jos Băsescu”,”Nu staţi în balcoane că muriţi de foame”, „Hai la referendum.Eu votez DA, nu boicotez”, „Stop Indiferenţei”, „Băse!Pleacă, nu te mai vrem, ne asumăm răspunderea!Tu?”.

În timpul marşului, participanţii au împărţit materiale electorale şi i-au îndemnat pe cetăţeni să meargă la referendum şi să voteze pentru demiterea lui Traian Băsescu.

Ajunşi în faţa Hotelului „Drăgana” din localitate, liderii USL, printre care preşedintele PNL Cugir Adrian Teban, şi politicienii Horia Rotche, Mircea Simu şi preşedintele Filialei de Tineret TNL Cugir, Ovidiu Ciucur au improvizat o scenă de pe care au susţinut discursuri şi au scandat împreună cu cei prezenţi lozinci anti-Băsescu. „Prin mitingul din această seară, am încercat să îndemnăm lumea să meargă la vot. Au murit oameni pentru libertate, pentru ca noi să putem alege liberi”, a declarat primarul oraşului Cugir, Adrian Teban.

Marşul s-a terminat la ora 21.00, fără incidente.

Sorin GIURCA

Andreea MEZEI

 

 

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=107362Publicat de pe 26 Iul 2012. Publicat in ACTUALITATE, POLITICA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “(FOTO) Miting anti-Băsescu la Cugir: Manifestanţii au transmis mesaje de încurajare pentru participarea la referendum”

 1. Pai daca acolo au fost 1000 de persoane inseamna ca orasul Cugir are peste 100.000 de locuitori
  am fost pe teresa la o bere cand treceau si cred ca erau maxim 250 -300 de persoane
  cine naiba angajeaza la ziare tot felul de mincinosi Sorine mai taie din ele dale dracu””
  halal deontologie

Lasa un raspuns

Comentate recent

 • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
 • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
 • Nicu: vreau si eu unu
 • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
 • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...