|

FOTO: Mircea Trifan, reales la conducerea PSD Cugir. Schimbări în eşalonul doi şi declaraţii privind alegerile din 2016

DSCN6441Mircea Trifan rămâne președinte al organizației locale a PSD Cugir, în urma alegerilor de joi. 405 delegați social-democrați din Cugir au participat la conferința orășenească PSD Cugir, în cadrul căreia au fost aleşi si membrii biroului excutiv al organizaţiei.

Mircea Trifan a adunat 403 voturi „pentru”.

Trei dintre vechii vicepreședinți nu se mai regăsesc în forul de conducere, în urma alegerilor din 2015. De asemenea, organizaţia are un nou secretar, Cristian Ciutrilă fiind înlocuit de Mircea Simu.

Structura de conducere a PSD Cugir, în urma şedinţei din 2 iulie, este următoarea: Președinte al organizației PSD Cugir: Mircea Trifan

Vicepreşedinţi: Horia Rotche, Aurel Păștină, Nicolae Mihăilescu, Dan Popa, Bogdan Mihai Dumitru, Paul Dincu, Lucian Pop și Gheorghe Sava.

Secretar al organizației PSD Cugir: Mircea Simu

Trezorier al organizației PSD Cugir: Mihaela Bota.

Membri în Biroul de conducere al organizației: Alexandru Micaciu, Mircea Hentea, Monalisa Borza, Ancuța Mizgai, Bogdan Haneș, Grațian Sava, Emil Boldoșan, Viorel David, Anca Petruța, Zoltan Kiș, Ioan Crișan, Vasile Sârbu, Mihai Rodica, Mihaela Găldău.

La conferinţă au fos prezenţi, din partea filialei județene a PSD Alba, Dorin Sandea și Marcela Dărămuș.

„Îmi doresc ca, la alegerile locale din 2016 să avem două colege de ale noastre în structura noului consiliu local”, a mărturisit Marcela Dărămuş

Seniorii organizaţiei, prin vocea vicepreşedinţilor Horia Rotche, Aurel Păștină și Mircea Simu, dar și a președintului Mircea Trifan au tras atenția celor prezenți asupra importanței alegerilor locale din 2016, dar și asupra unității de care trebuie să dea dovadă în perioada imediat următoare formațiunea politică locală.

„În primul rând vă mulțumesc pentru că m-ați reales în funcția de președinte al PSD Cugir, că ați crezut în mine și în proiectele mele.

Obiectivele noastre vor fi promovarea viitorului candidat la alegerile locale pentru funcția de primar și susținerea acestuia pentru câștigarea obiectivului final acela de primar și sper să fiți alături de noi în acest demers care se anunță unul greu”, a declarat Mircea Trifan.

PSD Cugir numără la ora actuală un număr de 1151 de membri, grupați în cadrul a 18 subdiviziuni locale ale filialei.

Reamintim că în urma alegerilor din 2013, la conducerea organizaţiei orăşeneşti Cugir a fost ales Mircea Trifan, cu 263 de voturi. De asemenea, au fost aleşi opt vicepreşedinţi: Anton Butnaru, Bogdan Mihai Dumitru, Nicolae Mihăilescu, Aurel Păştină, Lucian Pop, Horia Rotche, Mircea Simu, Ovidiu Ene. Secretar a rămas Cristian Ciutrilă, iar trezorier a fost ales Mihaela Bota.

AICI, detalii.

Sorin GIURCA

 

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=154906Publicat de pe 2 Iul 2015. Publicat in EVENIMENT, POLITICA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...