|

Mircea Hava: „În ARD nu există loc de disensiuni. Am ajuns la consens şi am stabilit echipa câştigătoare pentru Alba”

În timp ce în USL apele sunt departe de a se linişti, lupta pentru desemnarea candidaţilor fiind în plină desfăşurare, cu răsturnări de situaţie spectaculoase, în ARD domneşte consensul. Cel puțin asta este părerea primarului Mircea Hava care se arată foarte mulțumit de oamenii cu care va ieși în față la parlamentare.

„USL ne demonstrează încă o dată că este o construcţie politică nefirească. Asistăm zi de zi la certuri pe scena publică pentru un potenţial loc de parlamentar. Noi am dat dovadă de maturitate şi zic eu că am făcut cele mai bune alegeri în ceea ce-i priveşte pe cei care ne vor reprezenta la alegerile generale, iar mai apoi în Parlament. Sunt foarte mulţumit de configuraţia rezultată în urma consultărilor avute atât în interiorul alianţei, cât şi prin sondarea opiniei publice. Pe Colegiul Alba Iulia de exemplu, sunt încântat că este desemnat Dorin Nistor, fostul nostru candidat la Primăria Sebeş, pentru o nouă bătălie politică. Cred că aţi văzut cu toţii ce treabă extraordinară a făcut Dorin Nistor în campania din luna iunie. După părerea mea, el a avut cea mai surprinzătoare şi rapidă evoluţie politică din ultimii ani în judeţul Alba şi de aceea am convingerea că am făcut cea mai bună alegere.

Sunt desigur mulţumit şi de ceilalţi colegi care se vor prezenta în faţa electoratului în 9 decembrie şi am încredere în capacitatea lor de muncă”, a declarat Mircea Hava.

Vă reamintim lista completă a reprezentanţilor ARD care şi-au depus candidatura pe colegiile parlamentare din judeţul Alba: Dorin Nistor (Camera Deputaţilor, Colegiul 1, Alba Iulia), Alexandru Pereş (Senat, Colegiul 2, Sebeş – Blaj – Aiud), Ştefan Bardan (Senat, Colegiul 1, Alba Iulia – Cugir – Cîmpeni – Teiuş), Clement Negruţ (Camera Deputaţilor, Colegiul 2, Sebeş – Blaj), Sorin Bumb (Camera Deputaţilor, Colegiul 4, Aiud – Ocna Mureş), Ionuţ Fulea (Camera Deputaţilor, Colegiul 3, Cugir – Zlatna), Corneliu Olar (Camera Deputaţilor, Colegiul 5, Apuseni – Teiuş).

Biroul de presă al PDL Alba

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=135144Publicat de pe 17 Oct 2012. Publicat in ACTUALITATE, POLITICA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...