|

Mircea Burlan rămâne la conducerea Asociației Crescătorilor de Animale Cugir încă doi ani. Vezi componenţa consiliului director şi investiţiile programate

Reprezentanţii Asociaţiei Crescătorilor de Animale (ACA) Cugir l-au ales pe preşedintele Mircea Burlan pentru un alt mandat de doi ani la conducerea acesteia. Au fost desemnaţi şi membrii consiliului director pe zonele Cugir, Vinerea şi de munte şi stabilite investiţiile ce vor fi promovate în perioada următoare.

La şedința Asociației Crescătorilor de Animale Cugir de duminică au participat 130 de delegați dintr-un total de 218 membri cât numără asociația în prezent. Pe ordinea de zi au fost trecute alegerea președintelui Asociației, Consiliului director şi a Comisiei de cenzori; raportul de activitate al Asociaţiei şi al Comisiei de Cenzori; primirea de noi membri în asociaţie; aprobarea de noi investiţii și planului de investiții pe anul 2013; repartizarea păşunilor.

În urma votului, președintele Asociației Crescătoriilor de Animale Cugir, Mircea Burlan, a fost reales în funcţie, pentru încă doi ani. Acesta va fi ajutat în activitate de Liviu Herța (secretar) şi Mircea Olinovici (casier).

Consiliul Director al  Asociației Crescătorilor de Animale Cugir va fi format din:

Zona Cugir:

Reprezentant sector ovine – Emil Ileasă

Reprezentant sector bovine – Ionel Prața

Membri supleanți – Viorel Gherman și Ioan Cărpinișan.

Zona de munte:

Reprezentant sector ovine – Gheorghe Cozmoiu

Reprezentant sector bovine – Dumitru Toderescu

Membru supleant – Ioan Iancu

Zona Vinerea:

Reprezentant sector ovine – Ștefan Simedru

Reprezentant sector bovine – Ioan Crăciun

Membru supleant – Ioan Baciu.

La capitolul investiții, prioritară este finalizarea lucrărilor începute la abatorul de capacitate mică situat în interiorul târgului de animale Cugir prin achiziționarea utililajelor conforme normelor în vigoare. Valoarea totală a investiției se ridică la aproximativ 30.000 euro. Asociația intenţionează achiziționarea unui plug și a unei semănători pentru dotarea tractorului aflat în regia ACA Cugir. Vor fi folosite la lucrăriile de îngrijire ale pășunilor aflate în subordinea asociației.

Asociația Crescătorilor de Animale Cugir se va implica și în ajutorul familiei din satul de munte Bucuru care, în data de 3 ianuarie, în urma unui incendiu, și-a pierdut locuința. Reprezentanții asociației vor asigura, din contribuția anuală, materiale necesare construcției unei locuințe noi în valoare de 10.000 de lei. ACA Cugir a mai donat o sobă familiei din Bucuru.

Sorin GIURCA

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=148620Publicat de pe 19 Mar 2013. Publicat in ACTUALITATE, ECONOMIE. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...