|

Minori din Şibot, cercetaţi pentru furt. Au sustras 40 de litri de motorină şi o baterie dintr-un buldozer

Trei minori din Şibot sunt cercetaţi de poliţişti, după ce au furat dintr-un buldozer parcat pe o stradă din comună, motorină şi acumulatorul auto.

Marţi, poliţiştii Postului de Poliţie Şibot i-au identificat pe principalii suspecţi de comiterea unui furt de combustibil şi acumulator auto, de la un buldozer parcat pe strada Şurianu din comuna Şibot, faptă în legătură cu care poliţia a fost sesizată în dimineaţa aceleiaşi zile.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că în noaptea de 11/12 august, trei minori, de 16, 14, şi 10 ani, toţi din comuna Şibot, au sustras 40 de litri de motorină şi un acumulator auto de pe buldozerul parcat.

Ulterior, minorul de 16 ani a vândut unui cetăţean din Alba Iulia acumulatorul auto, iar motorina au depozitat-o la locuinţa comună, de unde a fost recuperată de poliţişti şi predată păgubitului.

Faţă de suspecţi sunt efectuate în continuare cercetări, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat precum şi în vederea stabilirii întregii lor activități infracţionale.

Foto: arhivă

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=150787Publicat de pe 14 Aug 2013. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...