|

Minori din Cugir reținuți pentru furt din anexele unor locuinţe. Sunt propuși pentru arestare preventivă

Doi minori din Cugir au fost reţinuţi de poliţişti şi sunt propuși pentru arestare preventivă, fiind suspecţi principali în cazuri de furt din anexele unor locuințe şi de la o societate comercială.

Marți, 23 octombrie, poliţiştii din Cugir au luat măsura reţinerii faţă de doi minori de 14 şi 17 ani, ambii din Cugir, care sunt suspecţi de comiterea mai multor furturi de pe raza oraşului Cugir. Cei doi minori au fost depistaţi de poliţişti, la data de 22 octombrie, imediat după ce au sustras din anexele unor locuinţe mai multe bunuri.

În urma extinderii cercetărilor s-a stabilit faptul că minorii sunt suspecţi şi de comiterea unui alt furt, din incinta unei societăţi comerciale, în care au pătruns prin folosirea de chei potrivite.

Suspecţii vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=136608Publicat de pe 24 Oct 2012. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...