|

„Metode de educaţie non-formală”, un curs dedicat tinerilor, la Cugir

Tinerii, coordonatorii de proiecte, voluntarii şi membrii ONG-urilor sau ai grupurilor informale de tineri, precum şi reprezentanţii instituţiilor publice implicate în lucrul cu tinerii au ocazia să participe, în perioada 16-18 noiembrie, la modulul de formare Tineret în Acţiune:”Metode de educație non-formală”. Cursul este organizat de Asociaţia Alternativă Socială „Millenium”, în colaborare cu Serviciul Public de Asistenţă Socială Cugir.

La finalul acestui modul de formare, participanții vor putea să definească și să precizeze caracteristicile educaţiei non-formale, să selecteze sau să adapteze şi să utilizeze instrumente şi metode ale educaţiei non-formale aplicabile în proiecte din cadrul programului Tineret în Acţiune (TiA).

Cei care se vor înscrie și vor fi admiși vor participa la trei zile de curs, cu 6 ore pe zi de training.

Criteriile pentru selecţie sunt: accesul unui număr cât mai mare de organizaţii, profilul candidatului rezultat din formularul de candidatură, motivaţia şi capacitatea de valorificare a competenţelor dobândite (follow-up). În procesul de selecție vor avea prioritate persoanele care nu au participat niciodată la un astfel de modul, fiind disponibile 28 de locuri.

Cei care vor fi selectaţi la acest modul de formare nu vor plăti taxa de participare, pentru că proiectul este cofinanțat de către Comisia Europeană, prin Programul Tineret în Acțiune. Însă nu sunt acoperite cheltuielile de cazare, masă şi transport. Cursul va avea loc în incinta Băii Sociale Cugir, pe strada Gheorghe Asachi, nr. 13A.

Sorin GIURCA

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=142350Publicat de pe 13 Noi 2012. Publicat in SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...