|

Meteorologii au anunțat cod galben de ger și vânt. Utilajele de deszăpezire sunt pe teren

Lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență lucrează fără oprire, curăţind străzile oraşului. Zăpada a început să cadă încă de marţi seara, iar drumurile și trotuarele au fost acoperite de un strat gros de nea. Ningea şi miercuri după-masa, însă nici un drum nu a fost închis şi se circula în condiţii normale pentru această perioadă.

Chiar dacă ninsoarea şi viscolul îngreunează circulaţia, utilajele de dezăpezire a străziloracţionează pentru evitarea blocajelor. Trei maşini de deszăpezire au curăţat strada Victoriei, urmând zona de blocuri şi zona Cindeni. Până miercuri după-masa, nici un drum nu a fost închis şi nici circulaţia autobuzelor nu a fost afectată.

Meteorologii au emis o avertizare de ger şi vânt, atenţionand că, miercur, vântul va bate cu putere, viscolind zăpada, iar de joi vremea va deveni geroasă. În noaptea de joi spre vineri sunt anunţate temperaturi de la minus 15 grade în nord-estul, centrul şi sudul ţării, la minus 26 de grade în estul Transilvaniei.

Miercuri după-amiaza, dar și în cursul nopții spre joi, vântul va continua să prezinte intensificări în nord-estul, centrul ţării și la munte, dar mai ales în regiunile sudice, spulberând sau viscolind zăpada.

Începând de joi, vremea se va răci treptat, devenind deosebit de rece, geroasă mai ales noaptea și dimineața în cea mai mare parte a țării.

Ionela MIHU, Ionela MARA

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=147142Publicat de pe 12 Dec 2012. Publicat in ADMINISTRATIE, EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...