|

Membrii sindicali Cartel Alfa primesc carduri cu triplă funcție. Aceștia vor beneficia de reduceri la cumpărături în magazinele partenere

Membrii Cartel Alfa, printre care și cei care aparțin de Sindicatului Apărarea Cugir vor primi carduri bancare cu triplă funcție: legitimație CNS „Cartel Alfa”, card de debit și card de reduceri la partenerii Fundației Sistemului Alfa și ai UniCredit Țiriac Bank.  Inițiativa aparține președintelui Confederației Sindicale Cartel Alfa, Bogdan Hossu, care a încheiat o convenție cu unitatea bancară menționată.

Membrii Cartel Alfa care vor avea un astfel de card vor beneficia de o serie de facilități atât bancare, cât și la cumpărăturile pe care le vor face din magazinele partenere ale confederației naționale sindicale. Aceștia beneficiază de o reducere de 5% la orice produs cumpărat de la partenerii Cartel Alfa. În principal sunt supermarket-urile, dar lista cuprinde multe societăţi printre care: Cosmote – unde sunt reduceri la abonamente de la 50 la 65 la sută, Uniqua Asigurări, agenții de turism, supermarketuri – Billa, Real, magazinele Kenvelo, Leonardo, Lee Cooper, Flanco, farmaciile Catena  sau Sensiblu.

Pentru achiziționarea acestui card, beneficiarul nu trebuie să scoată din buzunar nici un ban. Mai exact, fiecare membru de sindicat va primi un card Alfa, la care costurile sunt zero, adică eliberarea cardului, administrarea contului, plățile la comercianți, retragerea de numerar, serviciul online banking.

De asemenea, cardul Alfa poate fi folosit ca un card de salariu. După primirea cardului, persoana în cauză trebuie să solicite angajatorului virarea salariului în contul respectiv. Legea îi permite dirijarea banilor în orice cont, nu neapărat în cel impus de firma la care lucrează.

Avantajele acestui sistem sunt și în domeniul bancar unde se vor acorda reduceri la creditele auto < 3% reducere la plata dobânzii si 50% reducere la comisionul de acordare a împrumutului. La creditele de nevoi personale se acordă o reducere de 2,5 puncte procentuale la rata dobânzii şi 50% reducere la comisionul de acordare.

Sistemul de reducere funcționează astfel:  clientul achiziționează un produs la partenerul Alfa. La efectuarea tranzacției, clientul va plăti suma cu discount-ul oferit de partener. Magazinul partener va procesa plata. POS-ul va recunoaște automat codul de bare Alfa, precum  și discount-ul oferit. Apoi luna următoare, banca virează înapoi în contul de card al clientului suma aferentă discount-ulului oferit de bancă.

 

 

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=148003Publicat de pe 29 Ian 2013. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “Membrii sindicali Cartel Alfa primesc carduri cu triplă funcție. Aceștia vor beneficia de reduceri la cumpărături în magazinele partenere”

  1. postolache vasile

    pot intra in posesia unui card cartel alfa sunt salatiat la arcelormittal va multumesc doresc relati la tel 0742632314

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...