|

Medicul veterinar Alexandru Olinovici, dat dispărut la sfârşitul lunii ianuarie, a fost găsit spânzurat în Vinerea

Medicul veterinar din Cugir care era dat dispărut din 28 ianuarie a fost găsit spânzurat, la marginea localităţii Vinerea. Poliţiştii desfăşoară cercetări pentru a stabili condiţiile incidentului. Alexandru Olinovici nu a mai fost de găsit de la mijlocul lunii trecute, dispariţia sa fiind semnalată chiar de mama sa.

Bărbatul de 39 de ani a fost văzut ultima dată în 28 ianuarie, la ora 16.30, în localitatea Vinerea. Alexandru Olinovici a fost angajat la farmacia veterinară de pe strada 21 Decembrie 1989, nr. 2, devenind, ulterior, proprietarul unităţii. Business-ul însă nu a fost unul favorabil pentru Alexandru Olinovici, care, potrivit oamenilor legii, avea datorii la furnizorii cu care lucra. Mai mult, a fost nevoit să facă un împrumut la Bancpost, unde girant a fost chiar proprietara spațiului în care funcționa farmacia. Femeia a observat că farmacia a rămas tot închisă, iar Alexandru Olinovici nu mai era de găsit. A anunțat-o pe mama acestuia.

Femeia l-a căutat în apartamentul în care locuia, pe strada Rozelor, însă acolo toate lucrurile erau la locul lor, inclusiv hainele. A hotărât în final să anunțe poliția.

Luni după-masa, cadavrul bărbatului a fost găsit spânzurat de un copac, prins de cureaua de la pantaloni, la marginea localităţii Vinerea.

Poliţiştii desfăşoară cercetări pentru a afla condiţiile în care s-a petrecut acest incident.

UPDATE 1: Corpul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei. Acesta a fost găsit pe un teren viran, între Vinerea şi Şibot, de un cioban care trecea prin zonă.

În urma concluziilor medico-legale, se va stabili cauza decesului, din primele informaţii nefiind identificate urme de violenţă.

Având în vedere că bărbatul nu a mai fost văzut de la sfârşitul lunii ianuarie, s-ar putea ca decesul acestuia să se fi petrecut în acea perioadă.

UPDATE 2: Potrivit IPJ Alba, “la data de 25.02.2013, poliţiştii din Cugir au fost sesizaţi cu privire la faptul că în zona numită <Tabarişti>, situată între localităţile Vinerea şi Şibot, într-o zonă cu lăstăriş, a fost găsit un bărbat spânzurat.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, a fost identificat Alexandru O., de 39 de ani, din Cugir, un bărbat care era dispărut de la domiciliu din data de 28.01.2013 şi care era dat în urmărire naţională.

La o verificare sumară a cadavrului, nu au fost constatate urme de violenţă. Acesta a fost transportat la morga spitalului din Cugir, unde specialiştii legişti urmează să efectueze necropsia în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei morţii”.


URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=148280Publicat de pe 25 Feb 2013. Publicat in BREAKING NEWS, EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

7 comentarii pentru “Medicul veterinar Alexandru Olinovici, dat dispărut la sfârşitul lunii ianuarie, a fost găsit spânzurat în Vinerea”

 1. […] că tânărul consilier a fost invitat la o ediţie a “Testului de sinceritate” Alba24, alături de reprezentantul Asociaţiei “Pakiv”, Gruia Bumbu, în care […]

 2. Eu personal l-am cunoscut pe acest om (sandu),era un ambitionist si nu cred ca sa sinucis.

 3. nici eu nu cred ca s-a sinucis. Il stiu de cand eram copii – era un tip vesel si plin de viata. Anul trecut cand l-am revazut dupa multi ani in care nu ne-am mai intalnit, era la fel – desi cu 20 de ani mai batran si kilograme in plus. A fost ucis mai mult ca sigur, politia sa-si faca treaba sa investigheze. Banii mentionati in articol nu-s bani pentru care sa se sinucida cineva, cu atat mai putin Sandu – un barbat puternic si cu( )minte. Probabil exista si o legatura de cercetat intre patronul real al firmei – si moartea lui. Sandu nu apare ca si patron al firmei la Registrul comertului, asta pentru ca a murit suspect – chiar inainte sa o mai preia . Familia a platit datoriile firmei, nestiind ca Sandu nu era cu adevarat si inca responsabil de datoriile firmei – la care nu era decat un angajat conform actelor. Daca exista un prejudiciu in firma, sunt alte mecanisme care reglementeaza situatiile astea: politie daca exista un furt , politie economica, etc…intr-un stat de drept. Lucrurile astea trebuiesc mentionate intr-un articol scris de o presa ce se crede libera si datoare sa informeze…

 4. bucuresti...bucuresti

  CRIMINALUL (stie el cine e) CARE ESTE MANA IN MANA CU POLITIA (locala) sa se gandeasca foarte serios la urmatoarea treaba: in orice clipa cineva, poate sa dea(din greseala) peste copiii lui…. de preferinta cu masina…
  GANDESTE-TE LA ASTA! E o treaba de minute si chiar secunde…

Lasa un raspuns

Comentate recent

 • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
 • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
 • Nicu: vreau si eu unu
 • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
 • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...