|

Manager nou la spitalul din Cugir. Florin Arion, de profesie jurist, a preluat funcţia pe 6 luni

florin arion manager spital cugirDe la începutul acestei săptămâni, conducerea Spitalului Orăşenesc Cugir a fost preluată de un nou manager, Florin Arion, de profesie jurist. Acesta a fost anterior şef Serviciu Administraţie Publică la Primăria Cugir.

Mesajul pe care l-a transmis acesta luni, odată cu preluarea funcţiei este că îşi propune să asigure în primul rând un management corect şi eficient, astfel încât activitatea cadrelor medicale de la nivelul instituţiei să poată răspunde nevoilor cetăţenilor cugireni.

Întrucât perioada următoare va fi foarte importantă pentru unitatea medicală locală, care trebuie să primească acreditarea, noul manager Arion Florin a făcut apel în primul rând la unitatea şi la responsabilitatea personalului din spital.

La eveniment au fost prezenţi primarul Adrian Teban, directorul medical Terezia Boruah, preşedintele Consiliului de Administraţie, Dorin Herlea, consilierul judeţean Ana Sântu şi membru în CA, Nicolae Truţă, precum şi majoritatea medicilor din spital. Au fost dezbătute teme concrete cum ar fi organizarea, situaţia economică, contractul cadru cu CAS şi alte probleme pe care le întâmpină personalul medical în activitatea zilnică.

adrian teban mediciPrimarul Adrian Teban i-a asigurat pe medicii prezenţi de întregul interes şi suport al administraţiei locale, însă a ţinut să precizeze că toate eforturile bugetare, toate investiţiile şi dotările care se fac în spital pot fi puse în valoare doar dacă întreaga resursă umană a unităţii medicale va “trage la aceeaşi căruţă şi în aceeaşi direcţie”.

Edilul cugirean a vorbit chiar de posibilitatea încheierii unui contract de performanţă cu fiecare şef de secţie, după modelul contractului pe care-l va primi actualul manager în care sunt stipulate criteriile de performanţă.

Florin Arion a fost numit manager al Spitalului Orăşenesc Cugir prin dispoziţia primarului Adrian Teban, în contextul în care la concursul de ocupare a acestui post din data de 1 septembrie nu s-a înscris nici o altă persoană. Edilul Cugirului şi-a exprimat speranţa că, odată cu acest mandat de maxim 6 luni, se va încheia cu interimatele la spital.

Florin Arion este de formaţie jurist, iar, până la numirea sa ca manager al spitalului, a ocupat funcţia de Şef Serviciu Administraţie Publică din cadrul Primăriei Cugir, după ce timp de patru ani a fost Şeful Poliţiei Locale.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=153204Publicat de pe 10 Sep 2014. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

2 comentarii pentru “Manager nou la spitalul din Cugir. Florin Arion, de profesie jurist, a preluat funcţia pe 6 luni”

  1. Bravo cinste tie

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...