|

FOTO: Ședință de consiliu local cu 12 proiecte pe ordinea de zi. S-a votat modernizarea atelierului-şcoală de la Colegiul „I.D. Lăzărescu”

Consilierii locali s-au întrunit  vineri, 28 iunie, în ședință ordinară cu 12 proiecte pe ordinea de zi.  Şedinţa a început la ora 11.00 şi s-au pus în discuție înfiinţarea Asociaţiei Clubul de Fotbal „Metalurgistul” Cugir, modernizarea obiectivului Atelier şcoală – Colegiul Tehnic „I.D. Lăzărescu”, aprobarea includerii în inventarul domeniului public al oraşului Cugir a opt noi drumuri forestiere.

Toate proiectele de pe ordinea de zi au fost aprobate.

Proiectul ordinii de zi:

1. Aprobarea încetării aplicabilităţii H.C.L. nr. 75/2013 şi acordul pentru asocierea Oraşului Cugir cu Asociaţia „Pro Sport” Cugir şi Sindicatul „S.C. Cugir S.A.” la înfiinţarea Asociaţiei Clubul de Fotbal „Metalurgistul” Cugir.

2. Aprobarea decontării cheltuielilor cu naveta cadrelor didactice pe luna mai 2013.

3. Aprobarea Raportului de activitate şi a vărsămintelor la bugetul local pe anul 2012 ale Ocolului Silvic „Sâpcea” Cugir R.A.

4. Aprobarea accesului public la investiţia finanţată FEADR „Accesibilizarea fondului forestier şi protecţia mediului prin construirea infrastructurii de transport la Ocolul Silvic „Sâpcea” Cugir R.A.

5. Aprobarea includerii în inventarul domeniului public al oraşului Cugir a opt noi mijloace fixe executate din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare rurală în anul 2012.

6. Aprobarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţii  pentru obiectivul Atelier şcoală – Colegiul Tehnic I.D.Lăzărescu.

7. Aprobarea radierii din domeniul public al oraşului Cugir şi din Contractul de administrare a pieţelor nr. 4999 / 2011 a imobilului  WC public piaţă.

8. Aprobarea listei privind ordinea de prioritate în soluţionarea cererilor de locuinţe pentru tineri pe anul 2013.

9. Aprobarea repartizării unei locuinţe  A.N.L. d-lui Bornah Prabir.

10. Aprobarea modificării Actului Constitutiv şi a Statutului Asociaţiei „Clubul Sportiv de Tenis Alba – Cugir”.

11. Însuşirea Documentaţiei topografice ”Parcelare teren aferent pepinieră” şi parcelarea imobilului înscris în CF nr.73099 Cugir.

12. Aprobă participarea Consiliului Local Cugir, județul Alba, la Programul de stimulare a înoirii parcului auto național 2013, prin casarea și predarea unei autoutilitare de tip ușor.

Alte puncte pe ordinea de zi:

Informarea Oficiului Contencios privind situaţia cauzelor în care este parte Consiliul Local, aflate pe rolul Instanţelor de judecată şi modul lor de soluţionare în cursul lunii mai 2013.

Probleme diverse.

 

 

 

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=150395Publicat de pe 28 Iun 2013. Publicat in ADMINISTRATIE, EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “FOTO: Ședință de consiliu local cu 12 proiecte pe ordinea de zi. S-a votat modernizarea atelierului-şcoală de la Colegiul „I.D. Lăzărescu””

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...