|

Locuitorii din Cugir, informaţi de reprezentanţii Apa CTTA despre investiţiile în infrastructura locală

Angajații din cadrul Sucursalei Apa CTTA Cugir au desfăşurat, joi după-amiaza, în zona centrală a orașului, o acțiune de informare a locuitorilor, prin care au marcat Ziua Mondială a Apei, dar și promovarea Proiectului european „Extinderea și reabilitarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Alba”.

În pliantul primit de cetățeni este prezentat obiectivul proiectului, valoarea investițiilor care vor fi făcute în cadrul proiectului și un istoric al lucrărilor finalizate.

Vineri, elevii din trei unități de învățământ din oraș vor vizita Stația de Tratare a Apei de pe Râul Mare și a sediul Apa CTTA Cugir, unde va fi organizată „Ziua porților deschise”.

Ziua Mondială a Apei se sărbătorește în fiecare an pe 22 martie. Citeşte aici mai multe detalii despre programul pregătit de autorităţile din domeniu.

Sorin GIURCA

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=148681Publicat de pe 21 Mar 2013. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...