|

Locuitorii de la bloc, cu cele mai mari datorii la Apa CTTA Sucursala Cugir. Unul dintre restanţieri nu a mai plătit factura din martie 2009

Cugirenii care locuiesc la case sunt mai serioși când vine vorba de plata facturilor la apă. Reprezentanţii Apa CTTA – Sucursala Cugir spun că doar 29 de familii care sunt proprietare de case nu sunt cu plata la zi. Însă, când vine vorba de cei din apartamentele de bloc, lucrurile se schimbă: nu sunt doar întârziaţi cu plata consumului de apă, ci persoane care riscă să rămână fără bunurile din casă, din cauza restanțelor.

Restanțele acumulate de cei care locuiesc la bloc sunt de peste 91.000 de lei, bani pe care societatea de apă nu îi mai poate recupera decât prin instanță. Cei mai mulți datornici sunt din cartierul Coșbuc, unde peste 100 de persoane au uitat să mai treacă pe la casieria furnizorului de apă, chiar din 2008. Compania a intentat proces în instanţă pentru 41 dintre locatari și riscă să rămână fără salariu, în cazul în care lucrează sau fără bunurile din casă.

Mai mult, după ce vor fi recuperați bani datorați societății, executorii vor recupera și banii pentru cheltuielile de judecată care sunt facturate rău-platnicilor.

Unul dintre cei mai vechi datornici la Apa CTTA SA Sucursala Cugir are o datorie de 4.400 de lei. Locatarul nu și-a mai plătit facturile din martie 2009. În aceeași situație se află și o femeie cu apartament la bloc, cu o datorie de 4000 de lei, acumulată din mai 2009.

Tariful pentru apa potabilă în Cugir este de 3,63 lei/mc, cu TVA, iar pentru canalizare, de 3,46 lei/mc.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=150301Publicat de pe 17 Iun 2013. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “Locuitorii de la bloc, cu cele mai mari datorii la Apa CTTA Sucursala Cugir. Unul dintre restanţieri nu a mai plătit factura din martie 2009”

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...