|

Locuinţă ANL pentru un medic de interne care a venit de la Sibiu să lucreze la spitalul din Cugir

bloc ANLConsiliul Local al Oraşului Cugir va lua în dezbatere un proiect de hotărâre iniţiat de primarul Adrian Teban cu privire la atribuirea unei locuinţe ANL unui medic tânăr, venit recent la Spitalul Orăşenesc Cugir. Radu Isăilă, specialist în medicină internă a urmat stagiul de pregătire la Sibiu, ca rezident al spitalului din Cugir. Din decembrie anul trecut, acesta şi-a început activitatea profesională în cadrul unităţii medicale din localitatea de la poalele Drăganei.

Propunerea primarului Adrian Teban de a i se repartiza o locuinţă ANL face parte din demersurile administraţiei locale de a sprijini unitatea medicală în sensul atragerii de medici tineri.  “Avem nevoie de medici pentru a acoperi deficitul pe care-l are spitalul, iar administraţia locală se va implica şi va susţine toate demersurile conducerii unităţii sanitare de a atrage noi cadre medicale. Venirea dr. Isăilă şi a familiei Boruah, medici chirurgi ne demonstrează că există doctori care doresc să profeseze şi în spitale din oraşe mai mici, nu doar în centre universitare. Sperăm să fie doar începutul unei dezvoltări a sistemului medical cugirean, care altădată, a fost de excepţie. Ca administraţie publică, vom face tot posibilul să îmbunătăţim condiţiile şi dotarea tehnică a spitalului, astfel încât să creştem atractivitatea instituţiei medicale locale”, a precizat primarul Cugirului.

Conform criterilor de acordare a unui astfel de apartament, dosarul depus de medicul Radu Isăilă a acumulat un punctaj de 51 de puncte, devansând ceilalţi solicitanţi de locuinţe ANL. Dosarul acestuia a fost analizat de către Comisia socială de analiză şi soluţionare a cererilor de locuinţe pentru tineri, destinate închirierii.

Reamintim că anul trecut Consiliul Local Cugir, la propunerea primarului Adrian Teban, a aprobat acordarea unei locuinţe ANL medicilor chirurgi Terezia şi Prabir Boruah care au plecat din Cluj pentru a profesa  în Cugir, la Spitalul Orăşenesc din localitate.

Citeşte şi Noii medici chirurgi din Spitalul Orășenesc Cugir au primit o locuință ANL

foto: arhivă

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=152011Publicat de pe 29 Ian 2014. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...