|

LISTA de priorităţi la acordarea de locuinţe ANL, în atenţia consilierilor locali. Vezi punctajele obţinute de tineri

Consilierii locali din Cugir votează vineri lista privind ordinea de prioritate în soluţionarea cererilor de locuinţe pentru tineri destinate închirierii, pentru anul 2013. Pentru că au fost înregistrate noi cereri de la potenţiali beneficiari de locuinţe ANL, acestea au fost verificate şi s-au acordat punctaje ce stabilesc priorităţile la primirea apartamentelor.

Printre criteriile avute în vedere se află situaţia locativă actuală, suprafaţa locuibilă deţinută, starea civilă, vechimea cererii, nivelul de studii sau situaţii locative ori sociale deosebite. Primul pe listă, cu cel mai mare punctaj, este medicul Prabir Boruah, de origine indiană, care a venit din Cluj-Napoca, împreună cu soţia, şi ea medic, la spitalul din oraş, la secţia de chirurgie. În şedinţa de vineri, se propune aprobarea  repartizării pentru acest medic a unui apartament în blocul ANL situat pe str. 21 Decembrie 1989 nr.156, Bloc HD6.

Vă prezentăm lista privind ordinea de prioritate în soluţionarea cererilor de locuinţe pentru tineri destinate închirierii:

1. Prabir Boruah (medic la spitalul din Cugir, a venit din Cluj-Napoca) – 50 puncte

2. Ioan Gheorghe Petrescu – 49 puncte

3. Nicolae Claudiu Coşobea – 45 puncte

4. Andreea Rozalia Genescu – 45 puncte

5  Andreea Lucreţia Stoica – 44 puncte

6. Nicolae Păţan – 43 puncte

7. Radu Nicolae Leşnican – 41 puncte

8. Simina Adelina Coman – 41 puncte

9. Paul Gecan – 40 puncte

10. Gabriel Nistor Crăciun – 40 puncte

11. Marilena Adriana Nacu – 40 puncte

12. Marius Mara – 40 puncte

13. Paula Cristina Copos – 40 puncte

14. Teodora Ioana Ciortea – 38 puncte

15. Emanuela Kirr – 38 puncte

16. Eugen Vasile Mărginean – 38 puncte

17. Irina Elisabeta Rotar – 38 puncte

18. Dragoş Drăgan – 36 puncte

19. Olga Ciopa- 36 puncte

20. Ana-Maria Borza – 35 puncte

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=150408Publicat de pe 27 Iun 2013. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “LISTA de priorităţi la acordarea de locuinţe ANL, în atenţia consilierilor locali. Vezi punctajele obţinute de tineri”

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...