|

Licitație pentru vânzarea unui punct termic din Cugir. Preţul de pornire este de 50.600 lei

Aleșii locali vor să vândă punctul termic nr. 20 Al. I. Cuza şi terenul aferent printr-o licitație deschisă cu strigare. Preţul de pornire este de 50.600 lei la care se adaugă costul evaluării, în sumă de 700 Lei (exclusiv TVA). Proiectul pentru vânzarea acestui imobil va fi discutat vineri, în ședința de consiliu local de la ora 11.00.

Punctul termic nr.20 Al. I. Cuza a fost scos din funcţiune din cauza trecerii de la sistemul de alimentare cu energie termică centralizat la sistemul individual şi este format dintr-o clădire cu o suprafaţă construită de 200 mp, deteriorată în proporţie de 30%, dar la care s-a intervenit cu reparaţii minime pentru a se putea folosi ca depozit, costurile aferente încărcând suplimentar cheltuielile de amenajare.

Acest spaţiu poate fi racordat la utilităţile necesare (apă, gaz metan, energie electrică), furnizarea acestora fiind sistată datorită scoaterii din funcţiune, dar sunt disponibile în zonă.

Pentru imobilul Punct termic nr.20 Al. I. Cuza şi teren aferent, preţul de pornire al licitaţiei este de 50.600 lei (exclusiv TVA) la care se adaugă costul evaluării în sumă de 700 Lei.

Termenul prevăzut pentru realizarea procedurii de licitație este 30.09.2013.

 

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=150701Publicat de pe 18 Iul 2013. Publicat in ACTUALITATE, ADMINISTRATIE. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...