|

La Cugir, peste 250 de vârstnici sunt aşteptaţi la Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice

Ca în fiecare an, de 1 octombrie, Primăria Cugir, Casa de Cultură, Serviciul Public de Asistenţă Socială şi Centrul Multifuncţional  organizează o serie de manifestări cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice. Peste 250 de persoane sunt aşteptate, marţi, la Cantina Casei de Cultură la programul artistic pregătit de către organizatori în cinstea vârstnicilor din Cugir.  

Manifestările încep la ora 16.00, cu Nunta de Aur, eveniment ce are loc la Casa de Cultură şi în cadrul căruia sunt sărbătorite cuplurile care anul acesta împlinesc 50 de ani de căsnicie. Sunt aproximativ 30 de perechi pentru care un sobor de  preoţii parohi oficiază o slujbă religioasă de binecuvântare, după care primesc diplome, flori şi un plic cu o modestă sumă de bani din partea autorităţii locale.

De la ora 17.00, manifestările continuă la Cantina Casei de Cultură, cu un program artistic din care nu lipseşte muzica bună, în interpretarea soliştilor Alin Ignat şi Cristea Flavius, precum şi a unor mici talente cugirene. Organizatorii au pregătit şi alte surprize prin care doresc să aducă buna dispoziţie în rândul vârstnicilor prezenţi la eveniment. Sunt aştepătaţi să participe şi veteranii de război care, ca în fiecare an,  sunt invitaţi gratuit la Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice şi pentru care organizatorii asigură transportul dus-întors.

Invitaţiile la Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice au fost puse în vânzare contra sumei de 25 lei pe perioada întregii săptămâni, iar, potrivit organizatorilor, locurile au fost ocupate deja integral.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=151347Publicat de pe 27 Sep 2013. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...