|

La Cugir continuă distribuţia alimentelor UE. Până în 15 ianuarie, persoanele care nu sunt trecute pe listă trebuie să se prezinte la SPAP

pachete-alimenteLa Cugir, primăria continuă continuă distribuţia alimentelor subvenţionate de Uniunea Europeană. Chiar dacă aproximativ 90% dintre beneficiarii înscrişi pe listele primite de către SPAS Cugir au intrat deja în posesia alimentelor, în centrele de distribuţie au mai rămas aproximativ 40% din totalul pachetelor.

Alimentele rămase vor fi distribuite la cerere către acele persoane care nu au figurat pe lista iniţială, dar care fac parte din una dintre categoriile de beneficiari.

Este vorba în primul rând de şomeri neindemnizaţi, care se afla în evidenţă că fiind în căutarea unui loc de muncă, dar şi de celelalte categorii: beneficiarii de ajutor social, beneficiarii de alocaţie de susţinere a familiei, pensionarii cu pensii mai mici de 400 lei, persoanele cu handicap grav şi accentuat, şomerii indemnizaţi, cu şomaj sub 400 lei, pensionarii cu pensii speciale sub 400 lei.

Pentru a beneficia de alimente, persoanele interesate trebuie să se adreseze Serviciului Public de Asistenţă Socială Cugir, până în data de 15 ianuarie, pentru a fi trecuţi pe un tabel suplimentar, care va fi aprobat de Ministerul Fondurilor Europene.

Pachetele de alimente conţin: ulei – 4 litri, făină albă – 6 kg, făină mălai – 6 kg, zahăr – 4 kg, paste făinoase – 2 pungi, conservă carne porc – 8 cutii, conservă carne vită- 6 cutii, conservă pate- 10 cutii. Aceste produse sunt preambalate, astfel că beneficiarii vor primii două cutii sigilate de 15 kg fiecare.

Primăria a amenajat trei centre de distribuţie de unde se pot ridica produsele în funcţie de zona în care locuiesc.. Astfel, de la Baia Socială îşi vor ridica alimentele cetăţenii care locuiesc pe străzile: G. Coşbuc, Ghe. Asachi, V. Alecsandri, M. Sadoveanu, Viilor şi satele de munte. Cugirenii din celelalte zone se vor prezenta la Colegiul I.D. Lăzărescu, unde au fost amenajate patru puncte de distribuţie: două în fostul cămin şi alte două în garajul SVSU din curtea colegiului. Cetăţenii care locuiesc în Vinerea pot intra în posesia alimentelor prezentându-se la Centrul Social Multifuncţional.

Programul de distribuţie este de luni până joi între orele 10.00-16.00, iar vineri între 10.00 şi 13.30.

 

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=153954Publicat de pe 12 Ian 2015. Publicat in BREAKING NEWS, EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...