|

La Cugir a început distribuţia alimentelor subvenţionate de Uniunea Europeană. Vezi condiţiile şi programul

Primăria Oraşului Cugir prin SPAS Cugir a început distribuţia alimentelor subvenţionate de Uniunea Europeană. Este vorba de opt categorii de produse care vor intra în cămările a peste 2000 de persoane nevoiaşe din oraşul Cugir.

Pachetele de alimente cuprind ulei (6 litri), făină albă (18 kg), făină mălai (10 kg), roşii în bulion (2 cutii), zahăr (3 kg), zacuscă (două borcane), paste făinoase (0,5 kg), carne porc (patru cutii).

Pentru a facilita împărţirea alimentelor, Primăria a amenajat două centre de distribuţie de unde cetăţenii îşi pot ridica produsele în funcţie de categoria din care fac parte. Astfel, pensionarii cu pensii până în 400 lei şi beneficiari de ajutor social îşi ridică alimentele de la Baia Socială; şomerii care sunt indemnizaţi şi cei neidemnizaţi care se află în evidenţele servicului de şomaj ca fiind în căutarea unui loc de muncă se vor prezenta la căminul din incinta Colegiului” I. D. Lăzărescu” Cugir, unde a fost amenajat un spaţiu special în acest sens. Tot de aici îşi ridică alimentele şi persoanele cu handicap grav şi accentuat.

Pentru a putea intra în posesia alimentelor, beneficiarii trebuie să prezinte buletinul sau cartea de indentitate în original şi actele care fac dovada categoriei căreia îi aparţin. Astfel, beneficiarii de ajutor social trebuie să aibă la ei copia după dispoziţia primarului sau mandatul poştal, pensionarii – cuponul de pensie, persoanele cu handicap trebuie să prezinte copia după certificatul de handicap valabil, iar şomerii indemnizaţi – copie după carnetul de şomer vizat la zi. În cazul şomerilor neindemnizaţi, este nevoie de o adeverinţă de la Agenţia locală de ocupare a unui loc de muncă şomaj.

Programul de distribuţie este de luni până joi între orele 10.00-15.30, iar vineri între 9.00 şi 13.00.

foto: arhivă

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=151485Publicat de pe 31 Oct 2013. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “La Cugir a început distribuţia alimentelor subvenţionate de Uniunea Europeană. Vezi condiţiile şi programul”

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...