|

Junioarele CSO Cugir, pe locul trei la Turneul Internaţional de handbal “Cupa Budvar” de la Odorheiu Secuiesc

handbal cso cugirEchipa de handbal junioare IV a CSO Cugir s-a calificat în finala mică de la Turneul Internaţional “Cupa Budvar” care a avut loc la Odorheiu Secuiesc, în perioada 19-21 iunie şi a obţinut locul III. Organizată de Asociaţia Judeţeană de Handbal Harghita, competiţia a adus faţă în faţă 8 echipe din ţară şi străinătate, care s-au confruntat în două serii de câte patru.

CSO Cugir a întâlnit echipele GYÖEI ETO, CSS FĂGĂRAŞ, CSM VSK Csikszereda. În urma rezultatelor obţinute, handbalistele cugirene s-au calificat în finala mică, jucând împotriva CSS Făgăraş, pe care a învins-o cu 15 la 5.

La finalul competiţiei, junioarele CSO Cugir s-au clasat pe locul trei, un rezultat ce putea fi maximizat din punctul de vedere al antrenorilor, Petru Micu şi Ioan Başca:

“Cu mai multă concentrare şi atenţie puteau ajunge în finala mare. Însă, fiind prima competiţie internaţională, presiunea a crescut pe umerii fetelor când au întâlnit echipa din Ungaria. A fost o experienţă benefică pentru fete, mai ales pentru că au avut ocazia să se confrunte cu echipe foarte bine pregătite” a precizat Petru Micu.

Lotul echipei de handbal junioare este Mianda Heroiu, Sopon, Cosmina Bregariu, Luiza Tomoşoiu, Ionela Sandu, Mihaela Martinescu, Timea Cerchizan, Sorina Costea, Denisa Dânşoreanu, Karina Roman, Teodora Grosu, Cătălina Ursa, Alina Romaniuc, Adnana Căprariu.

CSO Cugir a fost reprezentat şi în turneul final al Campionatului de Handbal Junioare V de la Mediaş, din 11-14 iunie.

Trei sportive ale CSO Cugir – Luiza Tomoşoiu, Denisa Fleşeriu şi Daniela Moldovan au fost împrumutate şi au jucat pentru C.S.O Vulcan.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=154892Publicat de pe 22 Iun 2015. Publicat in ACTUALITATE, SPORT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...