|

JOI: Spectacolul ”Viva Revista” cu Alexandru Arșinel și Stela Popescu, pe scena Casei de Cultură din Cugir

5412_viva_revista_in_turneuDupă mai bine de 25 de ani, cugirenii vor avea şansa de a-i revedea pe scena Casei de Cultură pe marii artiști ai teatrului românesc, Alexandru Arșinel și Stela Popescu.

Joi, 14 mai, cu începere de la ora 19.00, Casa de Cultură a orașului Cugir va găzdui spectacolul ”Viva Revista”, un spectacol revuistic, în regia tânărului Cezar Ghioca, pe texte de Mihai Maximilian, Nae Lăzărescu, Octavian Sava, Vasile Muraru, Aurel Storin și Dan Mihăescu.

Din distribuție fac parte actorii Stela Popescu, Alexandru Arșinel, Vasile Muraru, Cristina Stamate, Alexandru Lulescu, Adriana Trandafir, Ana Maria Donosa, Liliana Mocanu, Nae Alexandru și Cristian Simion.

Interpreții Ana Maria Mirica, Alin Gheorghișan și Bianca Sârbu sunt acompaniaţi de orchestra Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” (dirijor Dan Dimitriu). Își dă concursul Ansamblul de Balet al Teatrului de Revistă Constantin Tănase, coregrafia fiind semnată de Cornel Popovici, iar scenografia de Ana Iulia Popov.

Spectacolul ”Viva Revista” a stârnit interesul cugirenilor, fiind vândute o bună parte din bilete.

Cei care doresc să îi vadă pe marii actori ai teatrului românesc şi încă nu şiau procurat bilet o pot face miercuri și joi, preţul variind între 10 și 40 de lei.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=154689Publicat de pe 13 Mai 2015. Publicat in ACTUALITATE. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...