|

Ședință ordinară a Consiliului Local Cugir. Vezi proiectele de hotărâri aprobate

Consilierii locali din Cugir s-au reunit, joi, 31 ianuarie, în şedinţă ordinară, cu mai multe proiecte de hotărâre pe ordinea de zi. Printre acestea, consilierii au hotărât asupra trecerii unor bunuri din sistemul de alimentare cu apă din domeniul public în cel privat şi alocarea sumei de 2.000.000 de lei pentru secţiunea dezvoltare.

UPDATE: Toate proiectele au trecut de votul consilierilor.

Vă prezentăm proiectul ordinii de zi:

1. Aprobarea trecerii din domeniul public al orașului Cugir în domeniul privat și scoaterea din funcțiune a unor bunuri aparținând sistemului de alimentare cu apă a orașului Cugir.

2. Modificarea Hotărârii CL nr. 118/2011 privind inventarul domeniului public al orașului Cugir.

3. Aprobarea decontării cheltuielilor cu naveta cadrelor didactice pe luna decembrie 2012.

4. Aprobarea alocării sumei de 2.000.000 lei din bugetul local, pentru pentru investiții în anul 2013 la secțiunea dezvoltare.

5. Acordul pentru atribuirea în proprietate a terenului aferent construcţiilor prin ordin al prefectului, cetăţenei Toth Maria.

6. Aprobarea unui ajutor de urgenţă familiei doamnei David Floarea din localitatea Bucuru.

7. Retragerea Oraşului Cugir din Asociaţia „Agenția Locală a Energiei Alba”.

În cadrul şedinţei, a fost prezentată informarea privind serviciile şi activităţile de asistenţă socială medicală desfăşurate la nivel local în semestrul II 2012 (Serviciul Public de Asistenţă Socială) şi un raport cu privire la soluţionarea petiţiilor depuse de Primăria Cugir în semestrul II 2012.

Sorin GIURCA

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=147977Publicat de pe 31 Ian 2013. Publicat in ADMINISTRATIE, EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...