|

JOI: Şedinţă extraordinară la CL Cugir. Bani pentru profesori şi contracte de comodat pentru reţeaua electrică

Consilierii locali din Cugir se reunesc joi în şedinţă extraordinară, cu două puncte pe ordinea de zi. Vor vota rectificarea bugetului local pentru finanţarea cheltuielilor cu salariile aferente instituţiilor de învăţământ preuniversitar de stat şi încheierea a şapte contracte de comodat cu Electrica.

În vederea acoperirii necesarului de credite bugetare pentru plata salariilor instituţiilor de învăţământ în luna noiembrie cu încadrarea în nivelul maxim al cheltuielilor de personal pe anul 2013, se propune spre alocare suma de 592.000 lei.

Proiectul de hotărâre este iniţiat de primarul oraşului Cugir, Ovidiu Teban, iar odată cu aprobarea rectificării bugetare locale pentru finanţarea cheltuielilor cu salariile unităţilor de învăţământ preuniversitar vor primi din totalul de 592 mii lei: Şcoala „Iosif Pervain”, 80.000 lei, Şcoala Gimazială nr. 3, 155.000 lei, Şcoala „Singidava”, 192.000 lei, Colegiul Naţional „David Prodan”, 56.000 lei, Colegiul Tehnic „I. D. Lăzărescu”, 109.000 lei.

Vezi AICI detalii despre al doilea proiect de hotărâre.

 

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=151488Publicat de pe 6 Noi 2013. Publicat in ADMINISTRATIE, EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “JOI: Şedinţă extraordinară la CL Cugir. Bani pentru profesori şi contracte de comodat pentru reţeaua electrică”

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...