|

ASTĂZI: Marş USL la Cugir, pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu

Reprezentanţii USL Cugir organizează, joi seara, un marş pentru susţinerea demiterii preşedintelui suspendat Traian Băsescu, dar şi pentru mobilizarea locuitorilor în vederea participării la referendumul din 29 iulie.

Politicienii vor încerca să-i convingă pe cetăţenii oraşului Cugir şi pe cei pe care îi vor întâlni în timpul marşului să se prezinte la urne şi să voteze pentru demiterea preşedintelui suspendat Traian Băsescu.

Mitingul este programat să înceapă la ora 19.00, cu punct de plecare de la sediul USL Cugir. Manifestanţii se vor deplasa pe arterele importante din oraş. Organizatorii se aşteaptă să participe la miting aproximativ o mie de persoane.

Referitor la organizarea marşului USL, reprezentanţii PDL susţin că nu vor boicota manifestarea opozanţilor politici. Aceştia susţin că se vor abţine de la orice fel de contra-acţiune, însă sunt de părere că suspendarea preşedintelui Traian Băsescu este injustă.

Precizăm că reprezentanţii USL Cugir, aproximativ 50 de persoane, au participat, alături de colegi din Alba Iulia şi din judeţ, miercuri, la mitingul organizat pe aceeaşi temă la Oradea. Din Alba au plecat spre Bihor două autocare cu membri USL.

Sorin GIURCA

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=107109Publicat de pe 25 Iul 2012. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...