|

JOI: Alegeri la PSD Cugir, pentru funcţia de preşedinte şi reprezentanţii din biroul executiv de conducere

PSD Cugir2Social-democrații din Cugir se vor întruni joi, 2 iulie, de la ora 18.00, pentru a-și desemna structurile de conducere. Şedinţa are loc în sala de spectacole de la Casa de Cultură a orașului Cugir.

În cadrul conferinței va fi ales președintele filialei locale a PSD Cugir, precum și Biroul Executiv local al PSD Cugir.

Pe ordinea de zi a conferinței figurează prezentarea activităţii în ultimii doi ani, precum şi alegerea preşedintelui organizaţiei.

Reamintim că în urma alegerilor din 2013, la conducerea organizaţiei orăşeneşti Cugir a fost ales Mircea Trifan, cu 263 de voturi. De asemenea, au fost aleşi opt vicepreşedinţi: Anton Butnaru, Bogdan Mihai Dumitru, Nicolae Mihăilescu, Aurel Păştină, Lucian Pop, Horia Rotche, Mircea Simu, Ovidiu Ene. Secretar a rămas Cristian Ciutrilă, iar trezorier a fost ales Mihaela Bota.

AICI, detalii.

Ordinea de zi a şedinţei din 2 iulie:

1. Prezentarea raportului de activitate al Organizatației PSD Cugir în perioada 2013-2015.

2. Raport privind bugetul de venituri și cheltuieli 2013-2015

3. Programul de activitate pentru perioada următoare.

4. Alegerea Presedintelui și a Biroului Executiv al PSD Cugir.

5. Întocmirea listei cu candidați pentru conducerea organizațiilor județene.

6. Întocmirea listei cu delegați la Conferința Organizatației Județene a PSD Alba.

7. Probleme organizatorice.

PSD Cugir numără la ora actuală peste 1000 de simpatizanți.

Sorin GIURCA

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=154904Publicat de pe 30 Iun 2015. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...