|

Investiţii de 22.000 lei la Secţia de Psihiatrie din cadrul Spitalului Orăşenesc Cugir

Secţia de psihiatrie din cadrul Spitalului Orăşenesc Cugir a intrat într- un proces de modernizare. Aici au fost montate geamuri termopane la o parte din încăperi. Investiţia s-a ridicat la suma de 22.000 lei. Banii pentru aceste modernizări vin în totalitate din bugetul local al oraşului Cugir.

Secţia de Pshiatrie a Spitalului Orăşenesc Cugir are sediul pe strada 21 decembrie 1989, nr 47.  Secţia a fost mutată aici după anul 1990 şi de atunci  clădirea nu a beneficiat de nici un fel de modernizări. Astfel, aici au fost montate 18 geamuri termopane cu tâmplarie din PVC. Conducerea spitalului spune că nu doreşte să se oprească aici cu investiţiile la această secţie, ci pe viitor doresc să înlocuiască şi uşile.
„Secţia de Psihiatrie avea nevoie de aceste modernizări, pentru că geamurile existente erau într-o stare avansată de deteriorare, producând un disconfort termic, mai ales pe timp de iarnă, atât pacienţilor, cât şi personalului medical. Pe viitor, dorim să schimbăm uşile de intrare ale saloanelor şi cabinetelor medicale, îmbunătăţind astfel condiţiile hoteliere în secţia de psihiatrie”, a declarat directorul Spitalului Orăşenesc Cugir,  Cristian Simu.
Aici îsi desfaşoară activitatea 10 asistenti şi infirmieri şi un medic psihiatru. Secţia de Psihiatrie funcţionează cu 25 de paturi în 6 saloane. Aici sunt tratate persoanele cu probleme psihice acute, iar cazurile mai grave sunt trimise la alte spitale din ţară.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=147813Publicat de pe 17 Ian 2013. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...