|

Înfiinţarea cercului de teatru de amatori de la Casa de Cultură Cugir a fost aprobată de consilierii locali. Va funcţiona cu 20 de membri

Consilierii locali din Cugir au aprobat în şedinţa de luni constituirea Cercului de Teatru de Amatori în cadrul Casei de cultură a oraşului. Acesta va fi format din 20 de membri, actori amatori, sub conducerea actriţei Maria Dodoc. Precizăm că activitatea cercului s-a desfăşurat de doi ani pe bază de voluntariat.

„Având în vedere necesitatea promovării valorilor artistice locale şi stimulării creativităţii şi talentului în arta teatrală a tinerilor şi a specialiştilor locali în domeniu, se impune crearea acestui tip de cerc”, se arată în documentaţia proiectului.

Iniţiatorii menţionează că această activitate se desfăşoară de doi ani, pe bază de voluntariat, atât din partea actriţei – instructor, cât şi a persoanelor care formează trupa de teatru de amatori. Spectacolele prezentate până în prezent au avut un real succes în rândul publicului cugirean de vârste diferite. Repertoriul abordat este diversificat, el adresându-se atât copiilor cât şi adulţilor, se mai arată în proiect.

„Existenţa unei echipe de teatru de amatori, trebuie susţinută şi încurajată, atât prin prisma succeselor obţinute, cât şi din punct de vedere al solicitărilor venite din partea părinţilor care doresc să-şi înscrie copiii în acest cerc”, mai susţin iniţiatorii.

Pentru început, cercul va fi constituit dintr-un număr de 20 de membri, de diferite vârste, cu înclinaţii în arta interpretativă. Acestora li se vor adăuga în timp şi alţi artişti amatori.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=151361Publicat de pe 1 Oct 2013. Publicat in ACTUALITATE, Arta. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “Înfiinţarea cercului de teatru de amatori de la Casa de Cultură Cugir a fost aprobată de consilierii locali. Va funcţiona cu 20 de membri”

  1. […] Proiect de hotărâre privind constituirea Cercului de Teatru de Amatori în cadrul Casei de Cultură a Oraşului […]

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...