|

Începe sesiunea de simulare a examenului de Bacalaureat. 178 de elevi din Cugir s-au înscris la testare

Elevii cugireni din anii terminali de liceu încep anul 2013 cu o sesiune de simulare a examenului de Bacalaureat. Din 22 ianuarie, 178 de elevi vor susţine testări în condiţii asemănătoare celor de Bac, la română şi matematică, istorie, precum şi proba la alegere a profilului.

Testările sunt realizate în condiții identice cu cele de la examenul care va avea loc în vară, respectiv subiecte unice elaborate la nivel de judeţ şi săli de clasă supravegheate video.

Calendarul simulărilor este următorul:

22 ianuarie 2013 – simularea examenului de bacalaureat la proba scrisă la Limba și Literatura Română

24 ianuarie 2013 – simularea examenului de bacalaureat la proba obligatorie în funcție de filiera  profilului sau specializării: matematică sau istorie.

29 ianuarie 2012 – simularea examenului de bacalaureat la proba alegere a profilului, probă la care elevii vor putea opta pentru următoarele materii: fizică, chimie, biologie, filosofie, economie, logică şi argumentare, psihologie sau sociologie.

Examenele vor dura trei ore, în intervalul 11.00-14.00.

Următoarele simulări vor alea loc în perioada 1-5 aprilie 2013.

Notele obținute la aceste simulări vor putea fi trecute de către profesor în catalog, dacă părinții și profesorii vor cădea de acord.

Sorin GIURCA

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=147857Publicat de pe 21 Ian 2013. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...