|

Încă un membru al grupării bătăuşilor de la discoteca din Cugir, prins de poliţişti. Traian Cosmin Vîjdea a fost depus în Penitenciarul Aiud

După ce trei dintre cei opt membri ai grupării bătăuşilor de la Cugir au fost reținuți de poliţişti, pe baza mandatelor de arestare preventivă emise de instanţă, vineri a fost reținut un al patrulea inculpat, Traian Cosmin V., de 36 de ani. Alţi patru inculpaţi sunt căutați în continuare de oamenii legii.  Gruparea este judecată pentru comiterea infracţiunilor de tentativă la omor calificat şi deosebit de grav, ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi asociere pentru săvârşirea de infracţiuni.

Traian Cosmin V., de 36 de ani, din Cugir, este posesorul unui mandat de arestare preventivă emis de Curtea de Apel Alba Iulia la data de 22 august, pentru săvârșirea infracţiunilor de tentativă de omor deosebit de grav, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea liniştii si ordinii publice şi asociere pentru săvârșirea de infracţiuni.

Bărbatul era dat în urmărire din data de 22 august. Acesta este cercetat într-un dosar aflat în faza de judecată, pentru fapte comise în data de 25 aprilie 2011 la discoteca „Wake Up” din Cugir şi a fost depus în Penitenciarul Aiud pentru executarea mandatului de arestare preventivă.

Alţi patru inculpaţi – Ciprian Constantin Badea, Gheorghe Lascu zis Românu, Florin Sebastian Chiaburu, Dorin Florin Bacrău zis Gheza – sunt căutaţi în vederea executării mandatelor. Inculpaţii fac parte din aşa-zisa “grupare a talibanilor” din Cugir.

Citeşte AICI mai multe date despre acest dosar.

Depistarea celui de-al patrulea inculpat a fost posibilă, în cadrul unei acțiuni cu efective mărite, care a avut loc vineri, între orele 18.00-22.00, pe raza oraşului Cugir, și care a fost organizată de Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

foto: arhiva

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=150849Publicat de pe 24 Aug 2013. Publicat in BREAKING NEWS, EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

5 comentarii pentru “Încă un membru al grupării bătăuşilor de la discoteca din Cugir, prins de poliţişti. Traian Cosmin Vîjdea a fost depus în Penitenciarul Aiud”

 1. Si de ce au fost lasati in libertate, sa caute iar un an dupa ei? Sa faca alte infractiuni? Sa cheltuie statul iar cu ei?

  • politi din cugir nu a prins pe nimenea a venit vajdea
   de buna voie si sa predat pentruca este nevinovat si el este bagat in accest scandal ca complice moral nu ca autor si el este bagat
   aiurea
   ca nu era in cugir inseara respectiva cu bataia politia si ziarele nu stiu nimic. ei nu sunt instare sa faca ceva farasifoane ??

 2. LA DILIBAU CU EI…CA PREA SMECHERI SE DAU LA WAKE.UP….MAI ALES GABAU…GABI COROIANU…ESTE UN SMECHER CARE O SA.SI GASESCA SFARSITUL INTRUN SANT .MORT DE BEAT…AU FOST SI MAI SMECHERI CA EL.SI ACUM SUNT COPTI DE BAUTURA SAU PUTREZESC PRIN PUSCARII…NACU MARIN TOT ASA ESTE UN PERICOL PE STRAZI CU COTETUL ALA GALBEN CU CARE SE PLIMBA PRINTRE OAMENI..BOLNAVII ASTIA CARE SE CRED MIEZUL DIN P….TREBUIE ARESTATI FARA MOTIV…SI ****…CUGIRUL NU ARE NEVOIE DE INTERLOPI DE RAHAT…CUGIRUL ESTE UN ORAS FRUMOS SI NU TREBUIE SA ITI FIE FRICA NOAPTEA PE DRUM…ESTE O PARERE…POLITIA DIN CUGIR A AJUNS PRAF..NU MAI SUNT POLITISTI ..MAI NOU VEZI POLITISTE …MA APUCA RASUL CAND LE VAD…PARCA SUNT PE PODIUM LA MODELING..vai de polita din cugir…

Lasa un raspuns

Comentate recent

 • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
 • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
 • Nicu: vreau si eu unu
 • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
 • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...