|

ÎN WEEKEND: Festivalul „Zilele Tineretului” la Cugir. Vezi ce au pregătit organizatorii

Festivalul „Zilele Tineretului” îşi deschide porţile în acest weekend, iar organizatorii şi partenerii – Primăria, Casa de cultură, Clubul Sportiv Orăşenesc, Poliţia Locală, cele două licee din oraş au stabilit ultimele detalii.

Discuţiile în cadrul întâlnirii organizatorilor şi partenerilor s-au centrat pe competiţiile sportive. Spre exemplu, startul festivalului va fi dat sâmbătă, 11 mai, în centrul localităţii unde vor fi aşteptaţi toţi cei care iubesc mişcarea în aer liber şi care vor fi provocaţi la cros, până la locul de desfăşurare al festivalului – Cabana Mistreţu de pe Râul Mare. Plecarea se va face ca şi anul trecut, de pe Bulevardul Alexandru Sahia, însă traseul va fi diferit, din cauza lucrărilor care au loc pe strada 21 Decembrie. Astfel, participanţii la cros vor urma ruta: Prichindel-Stadion- 21 decembrie- pod Cindeni- I. Budai Deleanu- Podul Roşu- Cabana Mistreţu. Pentru ca totul să se defăşoare în deplină siguranţă, un echipaj al Poliţiei Locale şi  o Salvare îi va însoţii pe participaţi pe tot parcursul crossului.. Trebuie spus că pe tot traseul participanţii vor fi însoţiţi de un echipaj al Poliţiei Locale şi de ambulanţă, care se vor asigura de buna desfăşurare şi securitatea celor ce vor lua parte la cros.

Activităţile sportive vor continua şi la Cabana Mistreţu, cu competiţii de şah, tenis de masă şi bowling, în urma cărora cei mai buni vor fi premiaţi de către organizatorii festivalului.

Festivalul de folk „Zilele Tineretului” are loc anul acesta cu aproape o săptămână şi jumătate mai târziu faţă de perioada tradiţională, întrucât organizatorii au considerat că mulţi cugireni vor pleca din oraş în minivacanţa din 1-6 mai. „Este un festival pe care îl organizăm de Ziua Tineretului, pentru tineri în special, dar nu numai, ci pentru toţi cei care iubesc natura şi muzica bună. Întrucât mulţi tineri vor profita de minivacanţă şi vor pleca din oraş, am considerat că nu putem organiza ediţia din acest an în data de 1 şi 2 mai, întrucât riscăm să lipsească tocmai cei cărora le este destinat evenimentul. De aceea, am ales să sărbătorim tinereţea mai târziu decât de obicei, în 11 şi 12 mai şi sperăm că festivalul se va bucura de o prezenţă pe măsura pregătirii”, a declarat edilul Cugirului, Adrian Teban.

Reamintim că printre artiştii care vor susţine concerte se numără şi nume sonore ale muzicii folk cum ar fi: Mircea Baniciu, Ioan Gyuri Pascu, Doru Stănculescu, Alina Manole.

Programul artistic va debuta sâmbătă, 11 mai, la ora 17.00, când vor urca pe scenă Fanfara Transilvania, Grupul Aprentis, Vali Iloaie Alina Manole, Doru Stănculescu, trupa Zip, trupa Equinoxe, iar la finalul evenimentului va avea loc discotecă în aer liber. Duminică, 12 mai, show-ul va începe tot la ora 17.00 cu Grupul Anotimpuri, după care vor mai urca pe scenă Grupul Amurg, grupul Plus Noi, Trupa Milenium C.. Spre finalul evenimentului vor cânta pentru cugireni Mircea Baniciu Band, Dorin Andone şi Ionel Susan, Ioan Gyuri Pascu şi The Blue Workers.

În cele două zile ale festivalului, programul artistic va începe la ora 17.00 şi se va termina în jurul orei 23.00. Cei care doresc să se bucure de această sărbătoare câmpenească, pot urca spre Cabana Mistreţu şi cu mijloacele de trasport în comun puse la dispoziţie de organizatori, care vor circula din oră în oră, pe ruta Vinerea- Cabana Mistreţu, cu oprire la fiecare staţie. Preţul unui bilet este de 1,5 lei.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=149438Publicat de pe 8 Mai 2013. Publicat in BREAKING NEWS, EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “ÎN WEEKEND: Festivalul „Zilele Tineretului” la Cugir. Vezi ce au pregătit organizatorii”

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...